φαγητο
Μόλις πριν από λίγους μήνες δεκάδες μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση, ενώ το εργοστάσιο κάηκε από εμπρησμό σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Ιδιαιτέρως ανήσυχοι είναι οι γονείς στη Λαμία, εξαιτίας της συνέχισης διάθεσης σχολικών γευμάτων από το εργοστάσιο στην περιοχή, που ευθυνόταν για τροφική δηλητηρίαση.

Στο δημοτικό συμβούλιο κατά το οποίο εγκρίθηκε να ξαναδοθούν τα γεύματα, ακούστηκαν πράγματα που είναι έως και απίθανα, όπως το ότι στο συγκεκριμένο, το μουσικό σχολείο δηλαδή, δεν υπήρχε κάτι μεμπτό.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει, με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων να επαναφέρει στη σίτιση των σχολείων της περιοχής, την επιχείρηση με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν δεκάδες παιδιά στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση την περασμένη άνοιξη.

Το εργοστάσιο της εταιρείας που εμπλέκεται, κάηκε ολοσχερώς μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη διενέργεια ελέγχου από τον ΕΦΕΤ, με την πυροσβεστική να αποδίδει την πυρκαγιά σε εμπρησμό.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η κόρη του Κώστα Μπακογιάννη
Η κόρη του Κώστα Μπακογιάννη αφήνει τις Πανελλαδικές για σπουδές στο εξωτερικό
Η Δανάη- Θεοδώρα Μπακογιάννη σπάει τα κοντέρ στον στίβο και ετοιμάζει βαλίτσες για τα ξένα πανεπιστήμια
Η κόρη του Κώστα Μπακογιάννη αφήνει τις Πανελλαδικές για σπουδές στο εξωτερικό