Αλέξανδρος Κόπτσης 2021 υπουργείο παιδείας

Όπως αποκάλυψε χθες το alfavita.gr eκπαιδευτικοί με επιστολή τους προς τον υπουργό Παιδείας κατήγγειλαν  τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής για παράβαση καθήκοντος διότι, κατά την άποψή τους, παρενέβη ωμά στη διαδικασία των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια στη Χαλκιδική, σε βάρος συγκεκριμένης παράταξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, σε ενημέρωσή του προς τα σχολεία ευθύνης του «ο διευθυντής εκπαίδευσης κάνει αναφορά σε έγγραφο Διευθύντριας σχολείου υποψήφιας της ΔΗΣΥ, το οποίο του έχει σταλεί υπηρεσιακά με  εμπιστευτικό πρωτόκολλο. Έτσι ένα απόρρητο έγγραφο που είναι υποχρεωμένος ένας υφιστάμενος να στείλει στον προϊστάμενό του για να τον ενημερώσει, γίνεται όργανο εκλογικής προπαγάνδας κατά προσώπου και παράταξης και μάλιστα γραμμένο με τρόπο που να αφήνει σκιές, οι οποίες δεν υπάρχουν».

Για το θέμα το alfavita.gr ρώτησε  τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρο Κόπτση τι πρόκειται να κάνει με το θέμα αυτό.

Ο κ. Αλέξανδρος Κόπτσης δήλωσε στο  alfavita.gr τα εξής:

 

«Μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μας το συγκεκριμένο έγγραφο την ίδια στιγμή δώσαμε εντολή για πλήρη διερεύνηση πιθανών πειθαρχικών παραπτωμάτων. Αρχές μας είναι η αξιοκρατία η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα. Οι αρχές μας αυτές δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση καμία έκπτωση καμία υποχώρηση και τηρούνται απαρέγκλιτα.»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα