ΔΑΚΕ ΣΤ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ: ΚΑταγγέλλουμε την Γραμματέα της ΕΛΜΕ
«Να παραδώσει η Γραμματέας της ΣΤ ΄ΕΛΜΕ  σε ΟΛΑ τα μέλη της ΕΛΜΕ τα πρακτικά αμεσα»

Η ΔΑΚΕ της ΣΤ΄ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει την «την αυταρχική και απαράδεκτη συμπεριφορά της Γενικής Γραμματέως της ΣΤ΄ΕΛΜΕ Αθήνας , που πρόσκειται στην παράταξη της ΑΣΕ (ΚΚΕ-ΠΑΜΕ) , απέναντι στους συναδέλφους και μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ »

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΣΤ’ ΕΛΜΕ 

Καταγγέλλουμε την αυταρχική και απαράδεκτη συμπεριφορά της Γενικής Γραμματέως της ΣΤ΄ΕΛΜΕ Αθήνας , που πρόσκειται στην παράταξη της ΑΣΕ(ΚΚΕ-ΠΑΜΕ) ,απέναντι στους συναδέλφους και μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ .
 Πιο συγκεκριμένα ,η Γ. Γραμματέας της ΕΛΜΕ από την πρώτη μέρα που παρέλαβε τα πρακτικά των Συνεδριάσεων του ΔΣ αλλά και των Γενικών Συνελεύσεων  από την απερχόμενη Γραμματέα   τον Ιανουάριο του 2024 ,ουδέποτε επέδειξε τα πρακτικά στα μέλη του ΔΣ παρά τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες  οχλήσεις των μελών της ΔΑΚΕ και των ΣΥΝΕΚ . 
Αντ΄αυτού , έστελνε σε φωτογραφίες κάποιες πρόχειρες σημειώσεις που κρατούσε ,χωρίς να κρατά ενήμερο το σώμα της ΕΛΜΕ για το περιεχόμενο των πρακτικών , που η ίδια κρατούσε.

Αν και οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες για την απόκρυψη των πρακτικών , η εν λόγω Γραμματέας της ΕΛΜΕ , λοιδορούσε τα υπόλοιπα μέλη , βρίσκοντας συνεχώς δικαιολογίες για να μην διαβαστούν ποτέ τα πρακτικά από κανέναν . Οφείλουμε επιπλέον να υπογραμμίσουμε ότι στην έδρα της ΕΛΜΕ που είναι το 7ο Γυμνάσιο Αθηνών ,υπάρχει ειδικός χώρος για τα αρχεία της ΕΛΜΕ ,ο οποίος κλειδώνει για την διασφάλιση των εγγράφων που αφορούν την ΕΛΜΕ .

Άλλωστε , η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια της ΑΣΕ έχει προκαλέσει και στο παρελθόν σοβαρά προβλήματα με την αυθαίρετη, αγενή και προκλητική-φασιστική συμπεριφορά της, αφού σε Γενική συνέλευση δεν δίστασε να προπηλακίσει και να χειροδικήσει σε συνάδελφο !

Επίσης πρόσφατα η Γ. Γραμματέας έφτασε στο σημείο χωρίς να έχει έγκριση πλειοψηφίας από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ μας ,να αποστείλει προκήρυξη Στάσης εργασίας χρησιμοποιώντας ψευδείς δικαιολογίες σε όλα τα σχολεία της ΣΤ ΕΛΜΕ !!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 
Να εκτελεί η Γραμματέας της ΣΤ ΕΛΜΕ τα καθήκοντά της όπως ακριβώς ορίζει το καταστατικό της ΕΛΜΕ μας
Να παραδώσει η Γραμματέας της ΣΤ ΄ΕΛΜΕ  σε ΟΛΑ τα μέλη της ΕΛΜΕ τα πρακτικά ΑΜΕΣΑ 
Να παραμείνουν τα πρακτικά όλων των Γενικών συνελεύσεων και του ΔΣ στον χώρο του 7ου Γυμνασίου ,όπως προβλέπει το καταστατικό της ΕΛΜΕ 
Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή άρνηση απόδοσης των πρακτικών αποτελεί αντιδημοκρατική και αντικαταστατική  κίνηση και προσβολή του θεσμού της ΕΛΜΕ .

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλεκτρονική απάτη
Η απάτη που δεν μοιάζει με απάτη και αδειάζει λογαριασμούς χωρίς συναγερμό
Παραπλανητικές συνδρομές, «δωρεάν δοκιμές» και νόμιμες πληρωμές που εγκρίνονται από τους ίδιους τους χρήστες, αφήνοντας τράπεζες και θύματα χωρίς...
Η απάτη που δεν μοιάζει με απάτη και αδειάζει λογαριασμούς χωρίς συναγερμό
Πανελλήνιες εξετάσεις
Μηχανογραφικό με «κρυφά χαρτιά»: Σχολές που ανοίγουν περισσότερες πόρτες απ’ όσες δείχνει ο τίτλος τους
Μηχανογραφικό: Σχολές που ανοίγουν δύο επαγγελματικούς δρόμους στους αποφοίτους
Μηχανογραφικό με «κρυφά χαρτιά»: Σχολές που ανοίγουν περισσότερες πόρτες απ’ όσες δείχνει ο τίτλος τους
Τηλέμαχος Κουντούρης
Σχετικά με τη σύλληψη διευθυντών σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών με τη διαδικασία του αυτοφώρου εντός του σχολικού χώρου
Το σχολείο χρειάζεται εμπιστοσύνη, διάλογο και στήριξη. Όχι αυτόφωρα και χειροπέδες
Σχετικά με τη σύλληψη διευθυντών σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών με τη διαδικασία του αυτοφώρου εντός του σχολικού χώρου