ΔΑΚΕ ΣΤ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ: ΚΑταγγέλλουμε την Γραμματέα της ΕΛΜΕ
«Να παραδώσει η Γραμματέας της ΣΤ ΄ΕΛΜΕ  σε ΟΛΑ τα μέλη της ΕΛΜΕ τα πρακτικά αμεσα»

Η ΔΑΚΕ της ΣΤ΄ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει την «την αυταρχική και απαράδεκτη συμπεριφορά της Γενικής Γραμματέως της ΣΤ΄ΕΛΜΕ Αθήνας , που πρόσκειται στην παράταξη της ΑΣΕ (ΚΚΕ-ΠΑΜΕ) , απέναντι στους συναδέλφους και μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ »

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΣΤ’ ΕΛΜΕ 

Καταγγέλλουμε την αυταρχική και απαράδεκτη συμπεριφορά της Γενικής Γραμματέως της ΣΤ΄ΕΛΜΕ Αθήνας , που πρόσκειται στην παράταξη της ΑΣΕ(ΚΚΕ-ΠΑΜΕ) ,απέναντι στους συναδέλφους και μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ .
 Πιο συγκεκριμένα ,η Γ. Γραμματέας της ΕΛΜΕ από την πρώτη μέρα που παρέλαβε τα πρακτικά των Συνεδριάσεων του ΔΣ αλλά και των Γενικών Συνελεύσεων  από την απερχόμενη Γραμματέα   τον Ιανουάριο του 2024 ,ουδέποτε επέδειξε τα πρακτικά στα μέλη του ΔΣ παρά τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες  οχλήσεις των μελών της ΔΑΚΕ και των ΣΥΝΕΚ . 
Αντ΄αυτού , έστελνε σε φωτογραφίες κάποιες πρόχειρες σημειώσεις που κρατούσε ,χωρίς να κρατά ενήμερο το σώμα της ΕΛΜΕ για το περιεχόμενο των πρακτικών , που η ίδια κρατούσε.

Αν και οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες για την απόκρυψη των πρακτικών , η εν λόγω Γραμματέας της ΕΛΜΕ , λοιδορούσε τα υπόλοιπα μέλη , βρίσκοντας συνεχώς δικαιολογίες για να μην διαβαστούν ποτέ τα πρακτικά από κανέναν . Οφείλουμε επιπλέον να υπογραμμίσουμε ότι στην έδρα της ΕΛΜΕ που είναι το 7ο Γυμνάσιο Αθηνών ,υπάρχει ειδικός χώρος για τα αρχεία της ΕΛΜΕ ,ο οποίος κλειδώνει για την διασφάλιση των εγγράφων που αφορούν την ΕΛΜΕ .

Άλλωστε , η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια της ΑΣΕ έχει προκαλέσει και στο παρελθόν σοβαρά προβλήματα με την αυθαίρετη, αγενή και προκλητική-φασιστική συμπεριφορά της, αφού σε Γενική συνέλευση δεν δίστασε να προπηλακίσει και να χειροδικήσει σε συνάδελφο !

Επίσης πρόσφατα η Γ. Γραμματέας έφτασε στο σημείο χωρίς να έχει έγκριση πλειοψηφίας από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ μας ,να αποστείλει προκήρυξη Στάσης εργασίας χρησιμοποιώντας ψευδείς δικαιολογίες σε όλα τα σχολεία της ΣΤ ΕΛΜΕ !!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 
Να εκτελεί η Γραμματέας της ΣΤ ΕΛΜΕ τα καθήκοντά της όπως ακριβώς ορίζει το καταστατικό της ΕΛΜΕ μας
Να παραδώσει η Γραμματέας της ΣΤ ΄ΕΛΜΕ  σε ΟΛΑ τα μέλη της ΕΛΜΕ τα πρακτικά ΑΜΕΣΑ 
Να παραμείνουν τα πρακτικά όλων των Γενικών συνελεύσεων και του ΔΣ στον χώρο του 7ου Γυμνασίου ,όπως προβλέπει το καταστατικό της ΕΛΜΕ 
Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή άρνηση απόδοσης των πρακτικών αποτελεί αντιδημοκρατική και αντικαταστατική  κίνηση και προσβολή του θεσμού της ΕΛΜΕ .

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία σε σχολείο
«Εκπαιδευτική πολυτυπία» ή υποβάθμιση; Οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών για το πολλαπλό βιβλίο
Πολλαπλό Βιβλίο: Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας προειδοποιεί για διάσπαση του ενιαίου χαρακτήρα της εκπαίδευσης
«Εκπαιδευτική πολυτυπία» ή υποβάθμιση; Οι ενστάσεις των εκπαιδευτικών για το πολλαπλό βιβλίο
απολυτη
Εθνικό Απολυτήριο: Ερωτήματα και προβληματισμοί γονέων για τις εκπαιδευτικές ανισότητες και την πίεση στους μαθητές
Σε συναγερμό οι γονείς για το «Εθνικό Απολυτήριο» και τις αλλαγές στο Λύκειο - Ενημερωτική συνάντηση στην Καλαμαριά
Εθνικό Απολυτήριο: Ερωτήματα και προβληματισμοί γονέων για τις εκπαιδευτικές ανισότητες και την πίεση στους μαθητές
υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: Εκδήλωση με μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό
Απολογιστική συνάντηση Μαθητικού Διαγωνισμού ταινίας μικρού μήκους με θέμα «Το Ολοκαύτωμα στη συλλογική μνήμη των Ελλήνων»
Υπουργείο Παιδείας: Εκδήλωση με μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμό
ΣΙΑΣ
ΕΚΠΑ: Αντιπροσωπεία στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη για παρουσίαση προγραμμάτων σπουδών και διεθνείς συνεργασίες
Το ΕΚΠΑ «ταξιδεύει» στις ΗΠΑ: Στρατηγικές συμμαχίες με Yale, Columbia και Boston University
ΕΚΠΑ: Αντιπροσωπεία στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη για παρουσίαση προγραμμάτων σπουδών και διεθνείς συνεργασίες