kleista sxoleia
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Στους γονείς των μαθητών ήδη στάλθηκαν οι απαραίτητες ενημερώσεις

Κλειστά θα είναι τα σχολεία του Δήμου Λαμιέων, σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων  δεν θα κάνουν μαθήματα σήμερα λόγω της εορτής του πολιούχου της πόλης, Αγίου Λουκά καθώς και τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την απελευθέρωσή της από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής (1944-2024).

Το γεγονός ότι η φετινή γιορτή «πέφτει» Παρασκευή κρίθηκε ιδιαιτέρως ευνοϊκό από τα παιδιά καθώς έτσι θα ξεκουραστούν τόσο από τις σχολικές όσο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Στους γονείς των μαθητών ήδη στάλθηκαν οι απαραίτητες ενημερώσεις όπου αναφέρουν ενδεικτικά «Τα σχολεία της πόλης θα παραμείνουν κλειστά για να τιμήσουν «δια πνεύματος Θείου» τον Πανάριστο Απόστολο.«Ακέστωρ σοφώτατε, Ιερομύστα Λουκά, πρέσβευε σωθήναι και φωτισθήναι ημάς». Χρόνια πολλά σε όλους! Ο Άγιος Λουκάς να μας έχει πάντα υπό τη σκέπη και την ευλογία του»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή Νοημοσύνη στα σχολεία
Τεχνητή νοημοσύνη και επαγγελματικός προσανατολισμός: Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους
Γιατί η τεχνητή νοημοσύνη επιβάλλει την επιστροφή στην αυθεντική παιδεία
Τεχνητή νοημοσύνη και επαγγελματικός προσανατολισμός: Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Εκπαιδευτικοί και ψυχική υγεία: Η νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας
Σε εφαρμογή τίθεται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα που στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας μέσα στα σχολεία.
Εκπαιδευτικοί και ψυχική υγεία: Η νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας