Εκπαίδευση

Νίκαια: Άγριος ξυλοδαρμός 10χρονης – «Η δασκάλα την έβγαλε τρελή» λέει η μητέρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η 10χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο - Μία ερώτηση της ανήλικης άναψε τα αίματα στο προαύλιο του σχολείου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 10χρονη μαθήτρια στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας από τέσσερις συμμαθητές της (τρία αγόρια και ένα κορίτσι) που την τραυμάτισαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της, όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη της πλησίασε μια συμμαθήτρια της και την ρώτησε για ποιο λόγο την αποκαλούν «ψώνιο».

«Το κορίτσι φώναξε 3 ακόμη αγόρια και άρχισαν να την χτυπούν και την περικύκλωναν άλλα παιδιά για να μην φαίνεται πως χτυπάνε το παιδί μου», είπε στον ΑΝΤ1 και εξήγησε πως ενώ κάλεσαν τη δασκάλα δεν ήρθε ποτέ και κανένας δεν έκανε τίποτα.

«Το παιδί μου είχε πάθει σοκ, είχε πέσει κάτω. Έκανε εμετό, ζαλιζόταν. Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε για τους ξυλοδαρμούς της κόρης μας. Όταν μίλησα με τη δασκάλα, εκείνη την έβγαλε τρελή» ανέφερε. Τόνισε μάλιστα ότι η 10χρονη δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση