συλληψη
Το περιστατικό συνέβη την ίδια μέρα που οι μαθητές πραγματοποίησαν μαζική κινητοποίηση και πορεία στην πόλη ενάντια στις συγχωνεύσεις τμημάτων, στα κενά και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν

Την απαράδεκτη και αναίτια προσαγωγή μαθήτριας στο Αλιβέρι από αστυνομικές δυνάμεις το πρωί της περασμένης Παρασκευής, καταγγέλλει το Τομεακό Συμβούλιο Εύβοιας της ΚΝΕ.

Όπως αναφέρει το ΤΣ Εύβοιας της ΚΝΕ «αστυνομικοί προχώρησαν αναίτια σε προσαγωγή της μαθήτριας που βρισκόταν σε καφετέρια, μετά από το σχολείο!», τονίζοντας ότι «μόνο τυχαίο δεν είναι ότι το περιστατικό συνέβη την ίδια μέρα που οι μαθητές πραγματοποίησαν μαζική κινητοποίηση και πορεία στην πόλη ενάντια στις συγχωνεύσεις τμημάτων, στα κενά και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν».

Σημειώνει ότι θα πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις σχετικά με το σοβαρό περιστατικό και «με ευθύνη της κυβέρνησης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης να διερευνηθεί το απαράδεκτο γεγονός.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής των μαθητών δεν θα περάσει! Οι μαθητές έχουν το δίκιο με το μέρος τους! 

Το επόμενο διάστημα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας για σχολείο που μορφώνει, για να μην περάσει καμία συγχώνευση, για να καλυφθούν τα κενά σε καθηγητές και υποδομές».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EIDIKI-AGOGI
Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη σε μια «αναδιορθωτική» αποδόμηση στον βωμό της «συνεκπαίδευσης»
Παράλληλη Στήριξη και Τμήμα Ένταξης εξισώνονται, αλληλοκαλύπτονται και εν τέλει οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής καταλήγουν περιφερόμενες και...
Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη σε μια «αναδιορθωτική» αποδόμηση στον βωμό της «συνεκπαίδευσης»
δασκαλα
Υπουργείο Παιδείας: Απαλλάσσεται Διευθύντρια σχολείου - Για ποιο λόγο
Απομακρύνεται από τη θέση της διευθύντρια σχολείου – Η επίκληση σε «πλημμελή άσκηση καθηκόντων» και το χρονικό της υπόθεσης
Υπουργείο Παιδείας: Απαλλάσσεται Διευθύντρια σχολείου - Για ποιο λόγο