Παιδικός σταθμός
Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να γίνει απεντόμωση

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα (20/09) το 5ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου, καθώς στο χώρο του εντοπίστηκαν τσιμπούρια.

Στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, όπως και σε όλες τις σχολικές μονάδες, είχε γίνει απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία, σύμφωνα με τον δήμο Αγρινίου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Ύστερα από καταγγελία στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για πιθανά κρούσματα τσιμπουριού αποφασίστηκε να κλείσει το νηπιαγωγείο και να γίνει απολύμανση – απεντόμωση από πιστοποιημένη εταιρεία και με εγκεκριμένα σκευάσματα».

Γονέας νηπίου πάντως εξέφρασε στο agrinionews.gr τον προβληματισμό του για την κατάσταση στο νηπιαγωγείο.

«Μας ανακοίνωσαν ότι βρήκαν σε κάποια παιδιά τσιμπούρια. Εν έτη 2024 δε νοείται η ύπαρξη παρασίτων σε σχολεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο ελληνικός στρατός με ελληνική σημαία στο βάθος επάνω σε άρμα μάχης
Στρατιωτική θητεία: Το «χαράτσι» στις συντάξεις που πληρώνουν μόνο οι Έλληνες (Πίνακες)
Στην Ελλάδα πληρώνεις για την εξαγορά στις συντάξεις της θητείας, στην Ευρώπη είναι δωρεάν
Στρατιωτική θητεία: Το «χαράτσι» στις συντάξεις που πληρώνουν μόνο οι Έλληνες (Πίνακες)
κνε
Ο Γραμματέας της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών: «Ανάσα και ελπίδα η 5η συνεχόμενη νίκη της Πανσπουδαστικής στις κάλπες»
Η ΚΝΕ χαιρετίζει την επικράτηση της ΠΚΣ έναντι της ΔΑΠ - «Συνεχίζουμε με νέες δυνάμεις για την αντεπίθεση του φοιτητικού κινήματος»
Ο Γραμματέας της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών: «Ανάσα και ελπίδα η 5η συνεχόμενη νίκη της Πανσπουδαστικής στις κάλπες»