pierrakakis makri
Στη σημερινή συνάντηση με την ΟΛΜΕ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας στη σημερινή συνάντηση με την ΟΛΜΕ η Β’ Φάση πρόσληψης αναπληρωτών θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου, ενημερώνει ο Αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρής Κατσωνόπουλος, ο οποίος παραβρέθηκε στη σημερινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ και τους αιρετούς στο ΚΥΣΔΕ. 

H ενημέρωση του Αιρετού Θ. Κατσωνόπουλου

Β’ φάση πρόσληψης αναπληρωτών στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα λεγόμενα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στη σημερινή συνάντηση με την ΟΛΜΕ.

Έθεσα και το ζήτημα του μικρού ποσοστού κάλυψης των κενών που δήλωσαν οι Διευθύνσεις με την Α’ φάση, που για μερικές ειδικότητες αυτό το ποσοστό ήταν μονοψήφιο! Μακάρι η επόμενη φάση πρόσληψης αναπληρωτών να γίνει ως τα τέλη Σεπτέμβρη. Να μην υπάρξει χρονοτριβή που θα ζημιώσει τα σχολεία και συνολικά την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η ανάγκη στελέχωσης των σχολείων, η κάλυψη των εναπομεινάντων κενών με τη Β’ φάση πρόσληψης είναι απαραίτητο να γίνει την άλλη εβδομάδα, δηλ τέλη Σεπτεμβρίου.

Πρέπει να βγει η εγκύκλιος κενών, να αποσταλεί σε ΔΔΕ και ΠΔΕ και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Στο αρμόδιο τμήμα δεν γνώριζαν κάτι περισσότερο, παρά μόνο ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πιστώσεις. Δηλ κενά υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν! Μήπως όμως λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για αυτόν τον σκοπό; 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γροθιές συγκρούονται με χρώματα στις σημαίες της Κίνας και των ΗΠΑ
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Η Κίνα ζητά την απελευθέρωση του Νικολάς Μαδούρο και διαμηνύει ότι «καμία χώρα δεν μπορεί να αυτοαναγορεύεται σε παγκόσμια αστυνομία»
Κίνα: Ηχηρή απάντηση στις ΗΠΑ - «Παγκόσμιος δικαστής δεν είναι κανείς»
Κυρανάκης
Παραδοχή Κυρανάκη για αεροδρόμια: «Τα συστήματα είναι απαρχαιωμένα, το γνωρίζουμε»
«Αυτά παραλάβαμε» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών σχετικά με τα συστήματα ασφαλείας των αεροδρομίων
Παραδοχή Κυρανάκη για αεροδρόμια: «Τα συστήματα είναι απαρχαιωμένα, το γνωρίζουμε»
ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με θέσεις στην ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής
Οι υποψήφιοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους ή προκειμένου για μουσικούς αναγνωρισμένου ταλέντου, το 15ο...
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με θέσεις στην ορχήστρα της Λυρικής Σκηνής