Εκπαίδευση

Χανιά: Οκτώ συλλήψεις εξωσχολικών που χαράκωσαν στο πρόσωπο μαθητή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στους 8 οι συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο στο εσπερινό ΕΠΑΛ

Ένα ακόμη επεισόδιο με πρωταγωνιστές ανήλικους δράστες εκτυλίχθηκε σε εσπερινό ΕΠΑΛ στο Δαίδαλο Χανίων το βράδυ της Δευτέρας (16/09)

Ειδικότερα εξωσχολικοί εισήλθαν στο προαύλιο του σχολείου προπηλάκισαν έναν 17χρονο τον στρίμωξαν και μάλιστα ένας εκ των δραστών τον χαράκωσε στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 17χρονος μετά τον τραυματισμό του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιου» στο νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr από την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα ως εμπλεκόμενοι στο περιστατικό, 6 ανήλικοι και 2 ενήλικοι αλλά και 6 γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας.

Οι 6 ανήλικοι μαθητές μαζί με τους γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, ενώ οι δύο ενήλικοι που φαίνεται πως εμπλέκονται στο επεισόδιο, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χανίων το πρωί της Τετάρτης.

Ο 17χρονος αναγνώρισε τους δράστες που του επιτέθηκαν και όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του ο δράστης που τον χαράκωσε είναι Αιγύπτιος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση