daskaloς
Η μοριοδότηση όπως ισχύει από 1/9/2018 (και σε παρένθεση η παλιά). Ως δυσπρόσιτα θεωρούνται τα μέρη με 10, 11, 12 ή 14 μόρια.

ενημερώθηκαν οι πίνακες με τις βάσεις μετάθεσης ανά περιοχή και ειδικότητα που αναρτά ο εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Μαλλιαρός στην σελίδα του http://malliaros.bplaced.net/home.php (και στο αντίγραφό της https://users.sch.gr/ymalliaros/home.php) με στοιχεία για τις πόλεις και τα χωριά που έχουν σχολεία.

Οι πίνακες περιέχουν στοιχεία για τα έτη 2000 – 2024 για την Δευτεροβάθμια και 2021 – 2024 για την Πρωτοβάθμια (ώστε να μπορούν να γίνουν και συγκρίσεις).

Η μοριοδότηση όπως ισχύει από 1/9/2018 (και σε παρένθεση η παλιά). Ως δυσπρόσιτα θεωρούνται τα μέρη με 10, 11, 12 ή 14 μόρια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
World University Rankings 2026: Η ακτινογραφία των 12 ελληνικών ΑΕΙ στην παγκόσμια ελίτ
Times Higher Education 2026: Όλα τα δεδομένα για τα ελληνικά πανεπιστήμια – Η θέση του ΕΚΠΑ, του ΕΜΠ και η άνοδος της Ασίας
World University Rankings 2026: Η ακτινογραφία των 12 ελληνικών ΑΕΙ στην παγκόσμια ελίτ