taksi
Κατανομή ποσού 28.000.000,00€ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2024, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους

Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών δίνεται σε όλους τους δήμους της χώρας το ποσό των 28.000.000,00 €  για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την απόφαση

«Για την κατανομή του ανωτέρω χρηματικού ποσού λήφθησαν υπόψη δεδομένα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για το σχολικό έτος 2022-2023 που αφορούν στον αριθμό των μαθητών ανά σχολική βαθμίδα, στον αριθμό των σχολείων και στον αριθμό των τμημάτων ανά κλιματική ζώνη, ενώ συνεκτιμήθηκε και η υλοποίηση του θεσμού του σχολικού τροχονόμου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κινητό
Πώς να «σβήσετε» τα ίχνη σας online: Ο πρακτικός οδηγός για μικρότερο ψηφιακό αποτύπωμα
Από τα social media μέχρι τα cookies – Τα απλά βήματα για περισσότερη ιδιωτικότητα και έλεγχο στην καθημερινότητά σας
Πώς να «σβήσετε» τα ίχνη σας online: Ο πρακτικός οδηγός για μικρότερο ψηφιακό αποτύπωμα
σφακια
Ο Πρόεδρος της 111ης Συνόδου Πρυτάνεων Μιχ. Σφακιανάκης στο alfavita.gr : «Θέτουμε με τόλμη τον οδικό χάρτη για το Πανεπιστήμιο του Αύριο»
Από την 1η έως τις 4 Απριλίου 2026 θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της 111ης Συνόδου Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων
Ο Πρόεδρος της 111ης Συνόδου Πρυτάνεων Μιχ. Σφακιανάκης στο alfavita.gr : «Θέτουμε με τόλμη τον οδικό χάρτη για το Πανεπιστήμιο του Αύριο»