Σε κατάληψη στο γραφείο του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αθήνας στο Αιγάλεω προχώρησαν Σύλλογοι και Ενώσεις Γονέων, γονείς και μαθητές σχολείων της Δυτικής Αθήνας.
Διαμαρτύρονται για τις συγχωνεύσεις τμημάτων, ενώ απαιτούν την πρόσληψη δασκάλων για την Παράλληλη Στήριξη, για τα ολοήμερα σχολεία, αλλά και προσλήψεις δασκάλων διαφόρων ειδικοτήτων.
Στη δυναμική διαμαρτυρία συμμετέχουν Ενώσεις και Σύλλογοι Γονέων από το Περιστέρι, τους Αγίους Αναργύρους, το Ίλιον, το Χαϊδάρι, το Καματερό και άλλες περιοχές της Δ. Αθήνας.
Δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στον χώρο μέχρι να έλθει ο διευθυντής που απουσιάζει, προκειμένου να λάβουν συγκεκριμένες απαντήσεις επί των αιτημάτων τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα
«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;
Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας
Alfavita Newsroom