«Η διαρκής απαξίωση των Αναπληρωτών συνεχίζεται»
«Δεν είναι μόνο αδιαφορία του υπουργείου είναι καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, δικαιώματα τα οποία θα έπρεπε να είναι αυτονόητα»

H Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής με σχετική της ανακοίνωση καταγγέλλουν την απαξίωση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας για τους αναπληρωτές.

Οι εκπαιδευτικοί συμπληρώνουν, «συνολικά η αντιμετώπιση του Υπουργείου απέναντι στον Αναπληρωτή Εκπαιδευτικό θα πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει! Μια συγνώμη δεν είναι αρκετή αλλά είναι αναγκαία».

Συγκεκριμένα:

Είναι εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα, χωρίς άδειες, χωρίς επαγγελματική εξέλιξη, χωρίς να μπορούν να προγραμματίσουν την επόμενη χρονιά τους, εφόσον δεν μπορούν να ξέρουν σε ποιο σχολείο ούτε σε ποια πόλη θα δουλέψουν!

Είναι αναγκασμένοι σε ετήσια μετεγκατάσταση από πόλη σε πόλη - από νησί σε νησί, είναι οι μόνοι εργαζόμενοι οι οποίοι πληρώνουν για να δουλέψουν αφού το κόστος ζωής τους είναι διπλάσιο από τις αποδοχές τους! Εργαζόμενοι οι οποίοι αφού ενημερώνονται, θα πρέπει να μετακομίσουν και να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, σε διάστημα λίγων ημερών.

Εχθές ζητήθηκε από τους αναπληρωτές να κάνουν αποδοχή και αποθήκευση της σύμβασής τους σε μια πλατφόρμα ημιενεργή ή ανενεργή!!! Γύρω στις 10 ώρες διέθεσαν, προσπαθώντας να ολοκληρώσουν εργασία μερικών λεπτών σε κανονικές συνθήκες.

Δεν είναι μόνο αδιαφορία του υπουργείου είναι καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, δικαιώματα τα οποία θα έπρεπε να είναι αυτονόητα!

Συνολικά η αντιμετώπιση του Υπουργείου απέναντι στον Αναπληρωτή Εκπαιδευτικό θα πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει! Μια συγνώμη δεν είναι αρκετή αλλά είναι αναγκαία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φράγμα Μαραθώνα
Κακοκαιρία Byron - Αποκάλυψη: Πόσο νερό «κρατούν» σήμερα οι ταμιευτήρες της Αττικής
Ο πλήρης πίνακας με τα σημερινά αποθέματα νερού στην Αττική - Τα τελευταία στοιχεία της ΕΥΔΑΠ
Κακοκαιρία Byron - Αποκάλυψη: Πόσο νερό «κρατούν» σήμερα οι ταμιευτήρες της Αττικής
χρήματα
Έκτακτο Δώρο Χριστουγέννων: 65.000 νοικοκυριά παίρνουν διπλό επίδομα - έκπληξη
Πότε πληρώνεται η «μικρή επιταγή» - 65.000 οικογένειες θα δουν τον λογαριασμό τους να «γεμίζει» πριν τα Χριστούγεννα
Έκτακτο Δώρο Χριστουγέννων: 65.000 νοικοκυριά παίρνουν διπλό επίδομα - έκπληξη
amfitheatro-aei-foitites
Απόρριψη της προσφυγής του ΥΠΑΙΘΑ: «Πράσινο φως» στη συνέχιση της απεργίας–αποχής των διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ
Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΥΠΑΙΘΑ κατά της απεργίας–αποχής των διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ σχετικά με τις διαγραφές φοιτητών. Συνεχίζεται...
Απόρριψη της προσφυγής του ΥΠΑΙΘΑ: «Πράσινο φως» στη συνέχιση της απεργίας–αποχής των διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ
πορεια γρηγοροπουλου
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν το Σάββατο
17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν το Σάββατο