makis mayrelis
Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη δοτικότητα και το ενδιαφέρον του Μάκη για όλους/όλες τους/τις εκπαιδευτικούς

Έφυγε ο αγαπημένος εκπαιδευτικός Μάκης Μαυρέλης μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Νια μάχη που έδωσε αθόρυβα, με αξιοσημείωτη αξιοπρέπεια.

Η θλίψη στους καθηγητές της ΕΛΜΕ Καλλιθέας Νέας Σμύρνης Μοσχάτου αλλά και σε όσους τον γνώριζαν στην εκπαιδευτική κοινότητα είναι απέραντη.

mayrelis

Ο Μάκης Μαυρέλης από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη ζωή. Ψυχή των αγωνιστικών παρεμβάσεων εκπαιδευτικών, πρόεδρος για χρόνια στην ΕΛΜΕ Καλλιθέας Νέας Σμύρνης Μοσχάτου αφιέρωσε μεγάλο μέρος της δραστηριότητας του στον αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, των καθηγητών και των μαθητών.

 

Πέρα από την αγωνιστική του δράση, αναγνωρισμένη από φίλους και εχθρούς, ο Μάκης ήταν πρωτοπόρος στη λειτουργία της τράπεζας αίματος της ΕΛΜΕ, οργάνωσε τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπαιδευτικών σε θεατρικές παραστάσεις της ΕΛΜΕ και μαζί στις ωραίες εκδρομές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Με ιδιαίτερη αγάπη στα Μαθηματικά, στους μαθητές του και στο σχολείο του (4ο Λύκειο Καλλιθέας) ενεργοποιήθηκε και στη Μαθηματική εταιρεία.

Μεγάλες του αγάπες οι χορωδίες στις οποίες έπαιρνε συχνά μέρος και η σύντροφός του στην οποία εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου Λίλα και στους δικούς σου ανθρώπους!

Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένε Μάκη Μαυρέλη

Υπέροχε άνθρωπε, ας είναι η μνήμη σου αιώνια.

mayrelis

 

Ανακοίνωση

Αγωνιστική Παρέμβαση Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου

Με απέραντη θλίψη και πόνο ψυχής αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπημένο μας Μάκη Μαυρέλη. Τον Μάκη μας.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη δοτικότητα και το ενδιαφέρον του Μάκη για ολους/ολες τους/τις συναδέλφους.

Υπηρξε από τα παλαιότερα μέλη της Αγωνιστικής Παρέμβασης και για χρόνια Πρόεδρος της ΕΛΜΕ μας. Πάντα σε όλους τους αγώνες για καλύτερη παιδεία, για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα μας στο σωματείο σε ό,τι χρειαζόταν.

Ακούραστα οργάνωνε την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων και την αιμοδοσία της ΕΛΜΕ με πραγματικό, ανθρώπινο, ανιδιοτελές  ενδιαφέρον. Ευγενικός, αγωνιστής, ευαίσθητος για όλα τα κοινωνικά θέματα.

Η απώλεια του Μάκη μας ήταν τεράστια! Η θλίψη όλων μας απέραντη.

Ως Αγωνιστική Παρέμβαση, αλλά και ως εκπαιδευτικοί ο καθένας μας και η καθεμία ξεχωριστά, είμαστε συντετριμμένοι απόψε.

Τον Μάκη Μαυρελη δε θα τον ξεχάσουμε! Θα ζει για πάντα στην καρδιά μας και θα είναι για πάντα ταυτισμένος με το σωματείο μας που τόσο πολύ αγαπούσε.

Κουράγιο και δύναμη στην αγαπημένη του σύντροφο και τους οικείους του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ασανσέρ
Βόλος: Θρίλερ με ηλικιωμένη γυναίκα - Νεκρή σε ασανσέρ ξενοδοχείου με τραύμα στο κεφάλι
Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου της – Τραύμα στο κεφάλι και κατάθεση του γιου της
Βόλος: Θρίλερ με ηλικιωμένη γυναίκα - Νεκρή σε ασανσέρ ξενοδοχείου με τραύμα στο κεφάλι
συνέντευξη Τύπου
Δ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής και Α-Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας: «Όχι στη μετατροπή σχολείων σε Πειραματικά»
Κοινή συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 5 Μαρτίου για τις επιπτώσεις της απόφασης σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς
Δ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής και Α-Γ ΕΛΜΕ Β Αθήνας: «Όχι στη μετατροπή σχολείων σε Πειραματικά»
Ντόναλντ Τραμπ, AP Photo/Evan Vucci
Τραμπ: «Το μεγάλο κύμα στον πόλεμο με το Ιράν δεν έχει φτάσει ακόμα»
Ο Αμερικανός Πρόεδρος προειδοποιεί για επικείμενη κλιμάκωση, ενώ οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή συνεχίζονται με αυξημένη ένταση
Τραμπ: «Το μεγάλο κύμα στον πόλεμο με το Ιράν δεν έχει φτάσει ακόμα»
σφεα
ΣΦΕΑ: Καταγγελία για επίθεση στο Ιράν - Σέρνουν την ανθρωπότητα στον όλεθρο του πολέμου
Ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισμένων Αντιστασιακών προειδοποιεί για τον κίνδυνο γενικευμένης εμπλοκής και καλεί σε αλληλεγγύη προς τους λαούς...
ΣΦΕΑ: Καταγγελία για επίθεση στο Ιράν - Σέρνουν την ανθρωπότητα στον όλεθρο του πολέμου