ΙΚΥ: Προκήρυξη 310 υποτροφιών για διδακτορικές σπουδές στην Ελλάδα

Εκπαίδευση 0

Σχολικά γεύματα: Αυστηρότερα κριτήρια για το νέο διαγωνισμό - Εντάσσονται κι άλλοι δήμοι

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι ανέφερε η Σοφία Ζαχαράκη για τα σχολικά γεύματα

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στο Action 24, προανήγγειλε νέο διαγωνισμό για τα σχολικά γεύματα.

Τι ανέφερε

H Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε πως ο νέος διαγωνισμός για τα σχολικά γεύματα θα έχει 2μηνη διάρκεια και ίσως 1 χρόνο ακόμα προαίρεσης. Θα είναι, επίσης, πιο αυστηρός στο κομμάτι των ρητρών, σημείωσε η ίδια.

Η υπουργός τόνισε πως «μας αρέσει η λογοδοσία και ο κόσμος πρέπει να είναι αυστηρός σε αυτό το κομμάτι». Επίσης, ανέφερε πως θα ενταχθεί στο πρόγραμμα και η Θεσσαλία αλλά και επιπλέον 10 δήμοι της χώρας.

Ο προϋπολογισμός του στη νέα περίοδο θα είναι αυξημένος και θα φτάσει σχεδόν στα 350 εκατ. ευρώ, συμπλήρωσε η ίδια.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση