Προς καθυστέρηση διορισμοί και προσλήψεις αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας: Έως 23 Αυγούστου οι τελικοί πίνακες της 2ΓΕ...
Ενημέρωση ΠΕΑΔ: Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία δυνατότητα επίσπευσης των διαδικασιών ελέγχου των ενστάσεων...

Την εκτίμηση ότι θα καθυστερήσουν οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γενικής Αγωγής, αλλά ενδεχομένως και οι προσλήψεις των αναπληρωτών της Α' φάσης,  διατυπώνει η Η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (Π.Ε.Α.Δ.) σε ανακοίνωσή της, κατόπιν επικοινωνίας που είχε με εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ!

Σύμφωνα με την ανημέρωση της ΠΕΑΔ, οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΓΕ/2023 δεν είναι ακόμα έτοιμοι και υπολογίζεται πως θα σταλούν στο Υπουργείο Παιδείας την εβδομάδα μετά τον 15Αύγουστο, δηλ. κάπου ανάμεσα στις 19 με 23 Αυγούστου...

Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας

Μετά από τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (Π.Ε.Α.Δ.) με εκπρόσωπο του Α.Σ.Ε.Π. ενημερωθήκαμε πως οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΓΕ/2023 δεν είναι ακόμα έτοιμοι και υπολογίζεται πως θα σταλούν στο Υπουργείο Παιδείας την εβδομάδα μετά τον 15Αύγουστο, δηλ. κάπου ανάμεσα στις 19 με 23 Αυγούστου.

✅ ️Παρά τις επανειλημμένες αντιρρήσεις μας για αυτή την καθυστέρηση και τις αιτιολογημένες διατυπώσεις μας για τα προβλήματα που αυτή θα επιφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία δυνατότητα επίσπευσης των διαδικασιών ελέγχου των ενστάσεων.

✅️ Με βάση τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γενικής Αγωγής θα καθυστερήσουν. Το ίδιο ενδεχομένως θα συμβεί και για τις προσλήψεις των αναπληρωτών της Α' φάσης.

✅ ️Συνάδελφοι, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Μεταφέρουμε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ευελπιστούμε πως μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα βρίσκονται όλοι οι συνάδελφοι στα σχολεία τους, εφόσον το Υπουργείο Παιδείας ενδιαφέρεται πραγματικά για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας με εκπαιδευτικό προσωπικό!

Από το Δ.Σ.

#ΠΕΑΔ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panellinies_panelladikes_vaseis.jpg
Που θα πάνε οι βάσεις εισαγωγής στις 30 πιο υψηλόβαθμες σχολές
Φέτος, περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές, αναμένεται να τρυγήσουν την αφρόκρεμα των πρώτων προτιμήσεων των υποψηφίων, τα Παιδαγωγικά Τμήματα. 
Που θα πάνε οι βάσεις εισαγωγής στις 30 πιο υψηλόβαθμες σχολές