ιεπ
Ξεκίνησαν οι υποβολές αιτήσεων - Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα

Κάλεσμα προς εν ενεργεία και αφυπηρετήσαντα μέλη Δ.Ε.Π., εν ενεργεία και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, επιστήμονες αυξημένων προσόντων, τεχνικούς και επικουρικούς εμπειρογνώμονες, απευθύνει το ΙΕΠ για την ένταξή τους στο μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών βιβλίων. 

Η υποβολή αίτησης ξεκινά την Παρασκευή 21/6 έως τις 4/7 στο παρακάτω λινκ:

https://bookreview.iep.edu.gr/home

Δείτε την πρόσκληση εδώ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΙΕΠ

Καλούμε εν ενεργεία και αφυπηρετήσαντα μέλη Δ.Ε.Π., εν ενεργεία και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, επιστήμονες αυξημένων προσόντων, τεχνικούς και επικουρικούς εμπειρογνώμονες να υποβάλουν αίτηση για την ένταξή τους στο Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων με σκοπό τη συγκρότηση των επιστημονικών επιτροπών και του ορισμού των εμπειρογνωμόνων για την αξιολόγησή τους.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης συγγραφής διδακτικών βιβλίων, δημιουργείται Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων, με σκοπό τη συγκρότηση επιστημονικών επιτροπών και ορισμού εμπειρογνωμόνων για την αξιολόγηση διδακτικών βιβλίων. Το αντικείμενο εργασιών των μελών των επιστημονικών επιτροπών αξιολόγησης διδακτικών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των επικουρικών εμπειρογνωμόνων, είναι η αξιολόγηση των υποβληθέντων βιβλίων με βάση τις γενικές προδιαγραφές, τις τεχνικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά και τα κριτήρια αξιολόγησης ποιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο ανωτέρω Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη https://bookreview.iep.edu.gr/home από 21/06/2024 και ώρα 13:00 έως 04/07/2024 και ώρα 13:00, συμπληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα απαραίτητα πεδία, με τα αντίστοιχα τεκμήρια, όπως περιγράφονται στην Πρόσκληση.

Επισημαίνεται ότι τα μέλη των επιστημονικών επιτροπών συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών και επικουρικών εμπειρογνωμόνων πρέπει να μην σχετίζονται με τη συγγραφική διαδικασία των βιβλίων που είναι υποψήφια για ένταξη.

Με την πρόσκληση υποστηρίζεται η Πράξη «Συγγραφή, Αξιολόγηση και Ένταξη διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων» με κωδ. ΟΠΣ (MIS) 6010165 που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη
Αλέξης Τσίπρας: «Στο ραντεβού με την ιστορία δεν μπορείς να πας ούτε νωρίς, ούτε αργά»
Ο Αλέξης Τσίπρας «φωτογραφίζει» τις εξελίξεις στον κεντροαριστερό χώρο – «Θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα, όταν θα έχουμε σχέδιο και ομάδα με εμπειρία»
Αλέξης Τσίπρας: «Στο ραντεβού με την ιστορία δεν μπορείς να πας ούτε νωρίς, ούτε αργά»
Μητέρα στο Ιράν κλαίει στην κηδεία της κόρης της που σκοτώθηκε σε σχολείο
Το Ιράν έπληξε την αμερικανική βάση που χρησιμοποιήθηκε για τη σφαγή των μαθητριών στη Μινάμπ
Εκδίκηση για τη Μινάμπ: Το Ιράν στοχοθέτησε αμερικανικές εγκαταστάσεις στα Εμιράτα – «Προφανώς έγιναν λάθη» παραδέχονται οι ΗΠΑ
Το Ιράν έπληξε την αμερικανική βάση που χρησιμοποιήθηκε για τη σφαγή των μαθητριών στη Μινάμπ