larko
INTIME / Δελτίο τύπου / POOL
Κινητοποίηση αύριο (18/06) στις 10:00 στα δικαστήρια Ευελπίδων

Ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου με σχετική του ανακοίνωση στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στα δικαστήρια Ευελπίδων, αύριο (18/06) και ώρα 10:00, ώστε να διεκδικήσουν να παραμείνουν στις δουλειές τους.

«Η θέση κάθε εκπαιδευτικού σωματείου και κάθε εκπαιδευτικού είναι δίπλα τους. Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου στήριξε και συμμετείχε και στο παρελθόν στις κινητοποιήσεις τους και θα συνεχίσει να το κάνει», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ συνεχίζουν ένα διαχρονικό και σημαντικό αγώνα για το δικαίωμά τους στη δουλειά και τη ζωή στον τόπο τους. Η θέση κάθε εκπαιδευτικού σωματείου και κάθε εκπαιδευτικού είναι δίπλα τους. Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου στήριξε και συμμετείχε και στο παρελθόν  στις κινητοποιήσεις τους και θα συνεχίσει να το κάνει.

Με αποφασιστικότητα και συσπείρωση στα Σωματεία τους, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ οργανώνουν τον επόμενο μεγάλο σταθμό, που είναι η αγωνιστική τους παρουσία στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 10:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στην Αθήνα.

Το Σωματείο της Λάρυμνας καλεί τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έδωσαν στη συνάντηση με τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ, επισημαίνοντας ότι παρά τις δεσμεύσεις αυτές του πρωθυπουργού, τις επόμενες μέρες χρειάστηκαν μια σειρά παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία «για τα αυτονόητα, που αφορούσαν τη μισθοδοσία των εργαζομένων, την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και τη συνέχιση της εργασίας των συναδέλφων στις εργολαβίες». Χρειάστηκε η μεγάλη άμεση κινητοποίηση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ με τη στήριξη Συνδικάτων της Αττικής στο Υπ. Εργασίας την Παρασκευή 14/6 για να σταματήσει η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) να τους θεωρεί απολυμένους και άνεργους και να τους καλεί σε προγράμματα ανεργίας!

Το Σωματείο της Λάρυμνας υπογραμμίζει ότι: «συνήγορος υπεράσπισης των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είμαστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές μας και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που στηρίζουν τον αγώνα μας», απευθύνει κάλεσμα μαζικής παρουσίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 10:00 και στέλνει αποφασιστικό μήνυμα ότι «ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη».

Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είμαστε παρόντες στη συγκέντρωση αυτή της 18 – 6 – 2024.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ μέχρι την τελική δικαίωσή τους, που είναι να λειτουργήσει πλήρως το εργοστάσιο και να εξασφαλιστεί πλήρης εργασία για όλους και παραμονή στα σπίτια τους και τον τόπο τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencil_foto_education.jpg
Καθηγητές για Ψηφιακό Φροντιστήριο: «Το ΥΠΑΙΘΑ εκτιμά ότι μόνο 88 εκπαιδευτικοί αρκούν για να καλύψουν τους μαθητές όλης της χώρας»
«Δεν είναι αποδεκτή παιδαγωγικά  οποιαδήποτε προσέγγιση που οδηγεί σε κατάργηση σχολικών μονάδων ή σε περιορισμό της λειτουργίας τους έστω και...
Καθηγητές για Ψηφιακό Φροντιστήριο: «Το ΥΠΑΙΘΑ εκτιμά ότι μόνο 88 εκπαιδευτικοί αρκούν για να καλύψουν τους μαθητές όλης της χώρας»
σεισμός
Έρευνα «βόμβα» από το ΠΑΔΑ: Μεγάλη φυσική καταστροφή φοβούνται οι κάτοικοι της Αττικής
Έρευνα από το ΠΑΔΑ: Έντονος φόβος και ανασφάλεια διακατέχει τους κατοίκους της Αττικής για τις φυσικές καταστροφές
Έρευνα «βόμβα» από το ΠΑΔΑ: Μεγάλη φυσική καταστροφή φοβούνται οι κάτοικοι της Αττικής
gennimatas thessalonikis
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 14χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από ανατροπή τρακτέρ
Τραύματα φαίνεται να υπέστη και ο 61χρονος οδηγός που διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 14χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από ανατροπή τρακτέρ