Αξιολόγηση σχολείων: Μέχρι 30 Μαΐου η ανάρτηση των Σχεδίων Δράσης - Εγκύκλιος
Στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί το πεδίο για την υποβολή της Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης

Μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 θα είναι ενεργά τα πεδία Β και Γ της φόρμας Σχεδίων Δράσης στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή του ΙΕΠ αναφέρει εγκύκλιος του γενικού γραμματεά του ΥΠΑΙΘΑ κ.Ι.Κατσαρού που υπενθυμίζει τις καταληκτικές ημερομηνίες της εφαρμογής του Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων.

Στη συνέχεια, θα ενεργοποιηθεί το πεδίο για την υποβολή της Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης, το οποίο θα είναι ενεργό μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 23:59.

Η εγκύκλιος

Σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 4136/20-05-2024 έγγραφο του Ι.Ε.Π. και λαμβάνοντας υπόψη τα προβλεπόμενα στον ν. 4692/2020 και στην με αρ. πρωτ. 108906/ΓΔ4/10-09-2021 Υπουργική Απόφαση (Β’ 4189), υπενθυμίζεται πως τα πεδία Β και Γ της φόρμας Σχεδίων Δράσης στην ειδική ψηφιακή εφαρμογή του ΙΕΠ (https://sch-eval.iep.edu.gr/) θα είναι ενεργά για υποβολή των σχετικών δεδομένων μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 και ώρα 23:59.

Στη συνέχεια, θα ενεργοποιηθεί το πεδίο για την υποβολή της Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης, το οποίο θα είναι ενεργό μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 και ώρα 23:59.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι, στο πλαίσιο της Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης, τα σχολεία μπορούν να προτείνουν κάποιο/α από τα Σχέδια Δράσης που υλοποίησαν ως Καλή/ές Πρακτική/ές, ώστε να υπάρχει στη συνέχεια δυνατότητα ανάδειξής τους ως τέτοιες από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης.

Πριν την καταχώριση στοιχείων στην ψηφιακή εφαρμογή είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε τις τεχνικές οδηγίες καθώς και το επικαιροποιημένο υλικό (οδηγοί, παρουσιάσεις, κλπ) που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα αξιολόγησης σχολικών μονάδων: http://iep.edu.gr/el/nea-anakoinoseis

Για ερωτήματα τεχνικής φύσης σχετικά με την πλατφόρμα, μπορείτε να απευθύνεστε στο helpdesk του ΙΕΠ: https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=60

Για ερωτήματα παιδαγωγικού ή διοικητικού περιεχομένου παρακαλούμε να απευθύνεστε στους αρμόδιους Συμβούλους Εκπαίδευσης Παιδαγωγικής Ευθύνης ή στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Δείτε την εγκύκλιο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλυπτά του Παρθενώνα
Με ένα έγγραφο ενός καϊμακάμη και χωρίς άδεια ο Έλγιν λεηλάτησε τον Παρθενώνα!
Σε συνεντεύξεις της σε ελληνικά Μ.Μ.Ε. η κυρία Μποζ τόνισε ότι τόσο η δική της ομάδα, όσο και άλλες από Τούρκους αρχαιολόγους έψαξαν τα οθωμανικά...
Με ένα έγγραφο ενός καϊμακάμη και χωρίς άδεια ο Έλγιν λεηλάτησε τον Παρθενώνα!