Εκπαίδευση 0

Γκουδούλας : Στον... «αέρα» σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
H υπόθεση αυτή αφορά κοντά  στους 900 μαθητές- Ελληνόπουλα - Τι δήλωσε ο καθηγητής – ερευνητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Θωμάς Γκουδούλας

Ο καθηγητής – ερευνητής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Θωμάς Γκουδούλας, άλλοτε πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου “Αριστοτέλης” στο Μόναχο και ταμίας του Δ.Σ. του  Ευρωπαικού  Ιδρύματος Ελληνισμού , μιλάει στον 98.4 για την κατάσταση με το σχολικό κτήριο  στο Μόναχο  που αποτελεί ένα εξοργιστικό παράδειγμα της αδράνειας και της κωλυσιεργίας της ελληνικής πολιτείας.

Άλλο ένα σχολείο του ελληνισμού κινδυνεύει.  Δημοτικό , Γυμνάσιο και το μεγαλύτερο  τμήμα στην Ευρώπη εκμάθησης της Ελληνικής γλώσσας που  φιλοξενούνται στον χώρο, είναι στον “αέρα”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με άλλον, γεγονός που σημαίνει ότι το κτήριο χάθηκε για την Ελληνική εκπαίδευση , δηλαδή υπόθεση που αφορά,  κοντά  στους 900 μαθητές- Ελληνόπουλα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση