εοππεπ επαλ
Ενεργοποιείται ο έλεγχος πληρότητας, ώστε μετά την ολοκλήρωσή του να είναι σε θέση ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. να ανακοινώσει τις πόλεις με τα εξεταστικά κέντρα και το πρόγραμμα των εξετάσεων

Εληξε χθες η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) 1ης περιόδου 2024.

Ο αριθμός των ενδιαφερόμενων ξεπέρασε τις 3.000 αιτήσεις για τις οποίες ενεργοποιείται αμέσως ο έλεγχος πληρότητας, ώστε μετά την ολοκλήρωσή του να είναι σε θέση ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. να ανακοινώσει τις πόλεις με τα εξεταστικά κέντρα και το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) να ενημερώνονται για κάθε στάδιο και ειδικότερη πληροφορία από τις σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. https://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements

Οι 26 ειδικότητες

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης έχουν όλοι οι απόφοιτοι που ολοκλήρωσαν το «Μεταλυκειακό έτος − τάξη μαθητείας» και τους έχει χορηγηθεί από τη σχολική μονάδα η προβλεπόμενη βεβαίωση παρακολούθησης στις παρακάτω ειδικότητες, που θα εξεταστούν στην 1η εξεταστική περίοδο 2024, και οι οποίες είναι οι εξής:

1. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
2. ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
3. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
4. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
5. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ
6. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ
7. ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
8. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Πιλοτικό Πρόγραμμα)
9. ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
10. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Πιλοτικό Πρόγραμμα)
11. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΈΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
12. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ
13. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
14. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ, ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
15. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
16. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΔΙΚΤΥΩΝ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
17. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (Πιλοτικό Πρόγραμμα)
18. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
19. ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
20. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ,
21. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
22. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
23. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
24. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (LOGISTICS).
25. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
26. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

εοππεπ επαλ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Οι «Σεϋχέλλες» της Αττικής: Η παραλία-έκπληξη μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα!

Προσοχή! Ανακαλείται εμφιαλωμένο νερό λόγω πιθανής μόλυνσης

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κυσε
Ενστάσεις αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2025: Πλήρης Ενημέρωση ανακλήσεις και τοποθετήσεις
Πρόκειται για μια ουσιαστική ενημέρωση που στοχεύει στην ορθή και διαφανή διαχείριση των υπηρεσιακών μεταβολών
Ενστάσεις αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2025: Πλήρης Ενημέρωση ανακλήσεις και τοποθετήσεις
lipos-stin-koilia
Σπλαχνικό λίπος: Ο αόρατος κίνδυνος και πώς να τον αντιμετωπίσετε
Το σπλαχνικό λίπος είναι ο λιπώδης ιστός που βρίσκεται βαθιά στην κοιλιακή χώρα, περιβάλλοντας ζωτικά όργανα όπως το συκώτι, το στομάχι και τα έντερα.
Σπλαχνικό λίπος: Ο αόρατος κίνδυνος και πώς να τον αντιμετωπίσετε
gymnastiki
Πώς το 12-3-30 στο διάδρομο μπορεί να αλλάξει τη φυσική σου κατάσταση
Η μέθοδος 12-3-30 έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο μέσω του TikTok, προσφέροντας έναν απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο για να κάψετε θερμίδες.
Πώς το 12-3-30 στο διάδρομο μπορεί να αλλάξει τη φυσική σου κατάσταση
alkool
Ποια αλκοολούχα ποτά δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη
Πολλοί καταφεύγουν στην κατάψυξη για να δροσίσουν γρήγορα τα αγαπημένα τους αλκοολούχα ποτά, όμως αυτή η μέθοδος σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να...
Ποια αλκοολούχα ποτά δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη