διαγωνισμος
Θέμα του Διαγωνισμού ήταν οι Ολυμπιακοί και οι Παραολυμπιακοί αγώνες στο Παρίσι το 2024

Ο διευθυντής του 45ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου ανέφερε ότι:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε τη βράβευση του σχολείου μας στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2024 με θέμα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το καλοκαίρι του 2024.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σε υλοποίηση του  εκπαιδευτικού προγράμματος «4η Ελληνογαλλική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Εβδομάδα», που έχει εκπονηθεί με βάση τις αρχές και τους σκοπούς της «Χάρτας Συνεργασίας», που υπογράφηκε το 2022 μεταξύ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και του Γαλλικού Ινστιτούτου και της Υπηρεσίας Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας. Το σχολείο μας βραβεύτηκε με το 2ο βραβείο στην κατηγορία Niveau A1 : Olympie-Pierre de Coubertin, καθώς εκπροσωπήθηκε επάξια από τους μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης.

Η τελετή βράβευσης έγινε στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου μας παρουσία της κυρίας Αντωνίας Κοκοτσάκη Σύμβουλου Εκπαίδευσης Γαλλικής Γλώσσας Ηρακλείου που μας τίμησε με την παρουσία της και των γονέων των μαθητών/τριων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τους μαθητές και μαθήτριες για τη βράβευσή τους, την εκπαιδευτικό γαλλικής γλώσσας κ. Καστρινάκη Αγγελική που τους καθοδήγησε με επιτυχία, την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Τερζάκη Αικατερίνη  καθώς και το Σύλλογο Διδασκόντων που στήριξαν με εξαιρετικό τρόπο την όλη προσπάθεια».

διαγωνισμος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα