συνοδος
H πρώτη μέρα της Συνόδου

Με τη συμμετοχή μελών της διοίκησης των Ελληνικών Πανεπιστημίων ξεκίνησαν οι εργασίας της 105ης Συνόδου Πρυτάνεων, η οποία πραγματοποιείται από την Τρίτη 16 Απριλίου έως την Παρασκευή 19 Απριλίου στο ξενοδοχείο Astir|Egnatia στην Αλεξανδρούπολη.

Κατά την έναρξη των συνεδριάσεων πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα δύο Συναντήσεις:

-              Στην αίθουσα Άβδηρα έλαβε χώρα η «85η Συνάντηση των Προϊσταμένων Μ.Ο.Δ.Υ. (Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης) των Ε.Λ.Κ.Ε. (Ειδικών Λογαριασμών Κονδυλίων Έρευνας) των Α.Ε.Ι.». Στη Συνάντηση προέδρευσε ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Γεώργιος Μπρούφας. Τα συμπεράσματα της 85ης Συνάντησης των Προϊσταμένων Μ.Ο.Δ.Υ. θα συζητηθούν στη συνεδρίαση των Προέδρων των Ε.Λ.Κ.Ε. την Τετάρτη 17 Απριλίου.

-              Στην αίθουσα Σαμοθράκη πραγματοποιήθηκε η «6η Συνάντηση Στελεχών Ε.Α.Δ.Π. (Εταιρειών Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας) των Α.Ε.Ι.». Στη Συνάντηση προέδρευσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Δ.Π. του Δ.Π.Θ., Καθηγητής Παράσχος Μελίδης. Στόχος της συνάντησης Στελεχών Ε.Α.Δ.Π. αποτέλεσε η μεταξύ τους δικτύωση και η ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών στη Διαχείριση Περιουσίας των Α.Ε.Ι. Τα πορίσματα της Συνάντησης θα προωθηθούν στη Σύνοδο των Πρυτάνεων προκειμένου, εφόσον υιοθετηθούν, να γίνουν κατάλληλες ενέργειες προς το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

συνοδος

Κατά την έναρξη των εργασιών των δύο συναντήσεων έγινε ευχαριστήρια αναφορά στους υποστηρικτές της διοργάνωσης και ιδιαίτερα στον Μεγάλο Χορηγό Alpha Bank και στον Χρυσό Χορηγό O.T.S. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.

συνοδος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
patatakia
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού
Έρευνα: Η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού