dorea
Η διοίκηση ΚΚΕ, η πολυεθνική και ένας δεξιός πολιτικός

Οι δημόσιες ευχαριστίες της διοίκησης του Δήμου σε μια ιδιωτική εταιρεία και έναν πολιτικό για χορηγική πράξη δεν είναι κάτι που χρήζει ιδιαίτερου σχολιασμού. Εκτός κι αν πρόκειται για διοίκηση με προέλευση ΚΚΕ, μια πολυεθνική και έναν δεξιό πολιτικό.

Ολα τα παραπάνω “αταίριαστα” τα συναντάμε σε μία ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Χαϊδαρίου, για δωρεά μεγάλης ποσότητας καθαριστικών για τα σχολεία. Πιο συγκεκριμένα:

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ευχαριστεί την εταιρεία Kleenex για τη δωρεά μεγάλης ποσότητας καθαριστικών για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί επίσης τον συμπολίτη μας κ. Μάνο Πετούση, ο οποίος συνέβαλε προκειμένου να υπάρξει αυτή η δωρεά.

Τα καθαριστικά μοιράστηκαν ήδη στα σχολεία από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, με ευθύνη της κ. Χρύσας Γιαννακίδου και του κ. Χρήστου Μαλιαρίτση.

Η παραπάνω εξέλιξη δείχνει ότι η διοίκηση του Δήμου υπερπηδά αντιλήψεις μιας “περίκλειστης” πολιτικής και της πάση θυσίας προστασίας της ταυτοτικής εικόνας, που γενικότερα διέπει κάποια αριστερά κόμματα και ειδικά το ΚΚΕ.

Προφανώς η οικονομική κατάσταση του Δήμου -την οποία άλλωστε περιέγραψε ξεκάθαρα ο Μιχάλης Σελέκος στο Δημοτικό Συμβούλιο (βλέπε και “Το Χαϊδάρι ξεσηκώνεται!”)- δεν επιτρέπει άρνηση προσφορών σαν αυτήν, έστω κι αν προέρχονται από μια πολυεθνική του μεγέθους της Unilever. Πρόκειται για έναν αναπόφευκτο πραγματισμό. Άλλοι θα τον θεωρήσουν γενναίο -για τα συμφέροντα του Δήμου- και άλλοι υποχώρηση απέναντι στον εχθρό. Το νόμισμα έχει δύο όψεις πάντα…

Από την άλλη, η υπόθεση αφορά και την αντιπολίτευση -τουλάχιστον ένα μέρος της. Όσοι χρησιμοποιούν διαρκώς το επιχείρημα της “οπισθοδρόμησης του Δήμου γιατί ο Σελέκος θα είναι πάνω στην κομματική γραμμή” ή διότι -πολύ περισσότερο- επικεντρώνουν μετά βεβαιότητος στο γεγονός ότι “θα αρνηθεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια”, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν την αντιπολιτευτική τακτική τους για να μην βρεθούν οι ίδιοι εκτός πραγματικότητας. Η Kleenex, άθελά της, μάλλον το ξεκαθάρισε αυτό!

Τέλος, δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός σχολιασμού τον Μάνο Πετούση, που προσπαθεί για το συμφέρον της πόλης, αν και δεν είναι πια μέλος της διοίκησης. Η στάση του είναι ένα καλό παράδειγμα.

Πηγή: xaidarisimera.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΑΤΕΣ
«Caller ID Spoofing»: Η νέα γενιά τηλεφωνικών και διαδικτυακών απατών που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
Παγκόσμια ανησυχία - Πώς λειτουργεί η απάτη - Πώς προστατεύονται οι πολίτες – Πρακτικός οδηγός
«Caller ID Spoofing»: Η νέα γενιά τηλεφωνικών και διαδικτυακών απατών που αδειάζει τραπεζικούς λογαριασμούς
δασκαλος
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορεί να έχουν μισθούς πείνας, αλλά... τουλάχιστον είναι «ήρωες με φιλότιμο και μεράκι»
Μισθοί εκπαιδευτικών στην Ελλάδα - Στην προτελευταία θέση της ΕΕ
Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί μπορεί να έχουν μισθούς πείνας, αλλά... τουλάχιστον είναι «ήρωες με φιλότιμο και μεράκι»