Thumbnail
Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και των οποίων το ονοματεπώνυμο δεν περιλαμβάνεται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται διότι οι μετατιθέμενοι προηγούνται των κριτηρίων μετάθεσης ή δεν πληρούσαν τις οριζόμενες από το νόμο προϋποθέσεις

Τις μεταθέσεις 8 εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης σε Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης έτους 2024 ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Η απόφαση με τα ονόματα

Οι Διευθυντές/ντριες Π.Ε. των περιοχών από τις οποίες μετατίθενται οι προαναφερόμενοι/-ες εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την απόφαση αυτή  στους ενδιαφερομένους/-ες και να την γνωστοποιήσουν στις σχολικές μονάδες από τις οποίες μετατίθενται. Οι εκπαιδευτικοί που μετατίθενται αναλαμβάνουν υπηρεσία στις νέες τους θέσεις με τη λήξη του διδακτικού έτους.

Όσοι υπηρετούν ως στελέχη της εκπαίδευσης παρουσιάζονται με τη λήξη του διδακτικού έτους στη Δ/νση Εκπ/σης της νέας περιοχής μετάθεσης και αναλαμβάνουν υπηρεσία στη θέση οριστικής τοποθέτησης ύστερα από τη λήξη της θητείας τους. Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και των οποίων το ονοματεπώνυμο δεν περιλαμβάνεται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται διότι οι μετατιθέμενοι προηγούνται των κριτηρίων μετάθεσης ή δεν πληρούσαν τις οριζόμενες από το νόμο προϋποθέσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μάτζιντ Ταχτ-Ραβάντσι
Ιράν: «Νόμιμοι στόχοι όσες χώρες της Ευρώπης συνταχθούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»
Νέο, τελεσίγραφο από τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ του Ιράν – Η Τεχεράνη διαμηνύει πως οποιαδήποτε εμπλοκή ευρωπαϊκών δυνάμεων θα ισοδυναμεί με πράξη...
Ιράν: «Νόμιμοι στόχοι όσες χώρες της Ευρώπης συνταχθούν με ΗΠΑ και Ισραήλ»
τραμπ
Τραμπ για Ιράν: «Δεν με απασχολεί η δημοκρατία, αρκεί η ηγεσία να είναι φιλική στις ΗΠΑ»
Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι η Τεχεράνη έχει «εξουδετερωθεί» και προαναγγέλλει ότι «η Κούβα θα καταρρεύσει σύντομα»
Τραμπ για Ιράν: «Δεν με απασχολεί η δημοκρατία, αρκεί η ηγεσία να είναι φιλική στις ΗΠΑ»
Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη
Αλέξης Τσίπρας: «Στο ραντεβού με την ιστορία δεν μπορείς να πας ούτε νωρίς, ούτε αργά»
Ο Αλέξης Τσίπρας «φωτογραφίζει» τις εξελίξεις στον κεντροαριστερό χώρο – «Θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα, όταν θα έχουμε σχέδιο και ομάδα με εμπειρία»
Αλέξης Τσίπρας: «Στο ραντεβού με την ιστορία δεν μπορείς να πας ούτε νωρίς, ούτε αργά»