θρανια
Τον έψαχναν στο σχολείο επειδή έληξε η αναρρωτική άδεια

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, μετά από περιπέτεια με την υγεία του, εκπαιδευτικός που υπηρετούσε σε Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) της Λαμίας

Ο 62χρονος τελευταίο διάστημα απείχε από τις εκπαιδευτικές του υποχρεώσεις και νοσηλευόταν κατά διαστήματα στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Τελικά, την Κυριακή 17 Μαρτίου απεβίωσε με τους συναδέλφους του να το μαθαίνουν μετά από μέρες, που τον αναζήτησαν, επειδή είχε λήξει η αναρρωτική του άδεια.

Ο εκλιπών δεν είχε οικογένεια και φέρεται να ζούσε μόνος, ενώ το τελευταίο διάστημα λόγω και των θεμάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία του δεν είχε επαφές με πολλούς ανθρώπους.

Με τη βοήθεια του Δήμου εντοπίστηκαν οι συγγενείς του, ώστε να αναλάβουν την κηδεία του, όπως αναφέρει το lamiareport.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα