Μαθητές δημιούργησαν σημαίες για να στολίσουν το σχολείο τους
Δημιουργίες Ρομά μαθητών για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Το τμήμα ΖΕΠ του εξαθέσιου Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου Ηλείας έλαβε την πρωτοβουλία να φιλοτεχνήσει σημαίες από την Ελληνική Επανάσταση.

δημιούργησαν σημαίες και στόλισαν ένα ολόκληρο σχολείο

Πρόκειται για δημιουργίες των Ρομά μαθητών για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Μαθητές δημιούργησαν σημαίες και στόλισαν ένα ολόκληρο σχολείο

Η ανακοίνωση του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Ηλείας

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του τμήματος υποδοχής (ΖΕΠ) και στην υπεύθυνη δασκάλα Μπαρμπετάκη Ιωάννα για τη βοήθειά τους στη δημιουργία των σκηνικών και του στολισμού του σχολείου για την γιορτή της 25ης Μαρτίου. Οι μαθητές διασκέδασαν μαθαίνοντας για τη ιστορία της Επανάστασης των Ελλήνων δημιουργώντας τις τοπικές σημαίες που δημιούργησαν οι Έλληνες επαναστάτες.

Χρόνια πολλά!

δημιούργησαν σημαίες και στόλισαν ένα ολόκληρο σχολείο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
Τι εννοούσαν πραγματικά οι αρχαίοι όταν έλεγαν τη φράση και γιατί παραμένει επίκαιρη μέχρι σήμερα.
Η αρχαία φράση που λέμε χωρίς να ξέρουμε τι σημαίνει – «Οι καιροί ου μενετοί»
ψάρια
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή
Οι ειδικοί προειδοποιούν – Δες ποια ψάρια να αποφεύγεις και ποια μπορείς να τρως χωρίς φόβο
Τοξικός κίνδυνος στο πιάτο μας: Ποια ψάρια «κρύβουν» υδράργυρο και ποια είναι ασφαλή