kathigites

Σύμφωνα με ενημέρωση του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλου, σήμερα, Τετάρτη, το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει αφενός για τον προσδιορισμό των οργανικών κενών και πλεονασμάτων για τις γενικές μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή, αλλά και στην Ειδική Αγωγή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφετέρου θα ολοκληρωθεί η εξέταση αιτήσεων Μετάθεσης για τα Μουσικά, Καλλιτεχνικά σχολεία και Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Μετά όλα αυτά, θα υπάρξει εικόνα για τα κενά ανά κλάδο/ειδικότητα και ανά περιοχή που θα “τρέξουν” για τις μεταθέσεις σε γενική και ειδική αγωγή.

Το Ενημερωτικό Σημείωμα 

Σήμερα Τετάρτη 20/03 θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ για τον προσδιορισμό των οργανικών κενών και πλεονασμάτων για τις γενικές μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή (σύνολο 78 περιοχές).

Ομοίως και για την Ειδική Αγωγή (ΣΜΕΑΕ, Κωφών-Τυφλών, ΚΕΔΑΣΥ).

Επιπλέον θα εξεταστούν οι αιτήσεις μετάθεσης για Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά Σχολεία. Άρα, με την σημερινή, θα ολοκληρωθούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ σε ότι αφορά τις μεταθέσεις σε Μουσικά (έχουν ήδη ολοκληρωθεί), Καλλιτεχνικά και Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

Τέλος, θα έχουμε εικόνα για τα κενά ανά κλάδο/ειδικότητα και ανά περιοχή που θα “τρέξουν” για τις μεταθέσεις σε γενική και ειδική.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Θοδωρής Κατσωνόπουλος, αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ εκλεγμένος με τις Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τριπολη
Εκπαιδευτικοί στον δρόμο στις 18 Φεβρουαρίου: Κινητοποιήσεις σε Τρίπολη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις πειθαρχικές διώξεις
Το κεντρικό μήνυμα των κινητοποιήσεων συνοψίζεται στη φράση: «Όλοι και όλες αδικούμαστε όταν έστω κι ένας ή μία από εμάς αδικείται».
Εκπαιδευτικοί στον δρόμο στις 18 Φεβρουαρίου: Κινητοποιήσεις σε Τρίπολη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις πειθαρχικές διώξεις
βουλή
Pοlitico για Ελλάδα: Δυσαρεστημένο το 76% με τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας
Η δυσαρέσκεια εστιάζει στον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας και όχι στο ίδιο το πολίτευμα - Επιπλέον, ένας στους πέντε Ευρωπαίους θεωρεί ότι υπό...
Pοlitico για Ελλάδα: Δυσαρεστημένο το 76% με τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας