Εκπαίδευση
Η διαδικτυακή σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 17:00

Η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου, η Ε' ΕΛΜΕ Αθήνας και ο ΣΕΠΕ Ηρώ Κωνσταντοπούλου καλούν σε διαδικτυακή σύσκεψη συντονισμού την Παρασκευή (15/03) και ώρα 17:00 με θέμα την αξιολόγηση και την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου.

«Το εκπαιδευτικό κίνημα πρέπει να αντιμετωπίσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης και να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τη νίκη, με όπλο την Α-Α, τις στάσεις εργασίας και τον απεργιακό αγώνα ενάντια στην ατομική αξιολόγηση και το σχολείο της αγοράς, για ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ,

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Δεν θα μας υποτάξουν! Ο αυταρχισμός, οι αυθαιρεσίες, οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν!

Η απεργία αποχή θα συνεχιστεί!

Επαναπροκήρυξή της από ΟΛΜΕ / ΔΟΕ και ΕΛΜΕ / Συλλόγους Εκπ/κών ΠΕ!

Στο πλαίσιο του μεγαλειώδους κινήματος που αναπτύχθηκε ενάντια στα Ιδιωτικά ΑΕΙ, τους αγώνες ενάντια στην αξιολόγηση και το σχολείο της αγοράς, αλλά και των ευρύτερων αγώνων αγροτών και εργαζομένων, η κυβέρνηση για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί την καταστολή και την ποινικοποίηση των αγώνων. Ζούμε τη 12η προσφυγή ενάντια σε απεργίες στο χώρο της εκπαίδευσης με την τελευταία ενάντια στην Α/Α που προκήρυξε εκ νέου η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ.  

Παρά το γεγονός ότι έχει πλήρως απονομιμοποιηθεί στη συνείδηση των εκπαιδευτικών η αξιολόγηση και καταγράφονται  συντριπτικά ποσοστά συμμετοχής στην Α-Α,κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας  με απειλές, τρομοκρατία και δικαστικές παρεμβάσεις επιδιώκουν να σπάσουν το αγωνιστικό μέτωπο.

Το εκπαιδευτικό κίνημα πρέπει να αντιμετωπίσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης και να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τη νίκη, με όπλο την Α-Α, τις στάσεις εργασίας και τον απεργιακό αγώνα ενάντια στην ατομική αξιολόγηση και το σχολείο της αγοράς, για ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

Καλούμε σε  συντονισμό Συλλόγων Εκπ/κών ΠΕ και ΕΛΜΕ την Παρασκευή 15/3 στις 5μμ με διαδικτυακή σύνδεση στο λινκ :         https://us02web.zoom.us/j/83545365160

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

K.Vlasis
Σπουδαστές ΣΑΕΚ περιμένουν πληρωμές από το 2023 – Δέσμευση Υπουργείου για εξόφληση έως το καλοκαίρι
ΣΑΕΚ: Γιατί καθυστερούν έως και 2 χρόνια οι πληρωμές πρακτικής – Τι απάντησε το Υπουργείο στη Βουλή
Σπουδαστές ΣΑΕΚ περιμένουν πληρωμές από το 2023 – Δέσμευση Υπουργείου για εξόφληση έως το καλοκαίρι
τεχνητή
Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «συναντά» τον Πλάτωνα: Το αρχαίο μαθηματικό πρόβλημα που μπέρδεψε το ChatGPT
Πείραμα ερευνητών του Cambridge δείχνει ότι ακόμη και τα πιο προηγμένα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να κάνουν λάθη που θυμίζουν… μαθητή στην...
Όταν η τεχνητή νοημοσύνη «συναντά» τον Πλάτωνα: Το αρχαίο μαθηματικό πρόβλημα που μπέρδεψε το ChatGPT
Koulourakia
Πασχαλινά κουλουράκια αλλιώς: Η πιο υγιεινή και αρωματική εκδοχή χωρίς ζάχαρη
Μια εναλλακτική συνταγή για παραδοσιακά κουλουράκια με φυσική γλυκύτητα, αρώματα πορτοκαλιού, μαχλεπιού και μαστίχας.
Πασχαλινά κουλουράκια αλλιώς: Η πιο υγιεινή και αρωματική εκδοχή χωρίς ζάχαρη