Υπουργείο Παιδείας - ΥΠΑΙΘ
Επίσης, 95 άδειες άνευ αποδοχών με ταυτόχρονη αναζήτηση άλλης επαγγελματικής προοπτικής από τους εκπαιδευτικούς...

Δεν είναι σκυλάκια Δαλματίας, αλλά 101 ... απαλλαγές στελεχών εκπαίδευσης από τα καθήκοντά τους που έγιναν εφέτος μόνο στο ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας!

Μόνο αυτό το γεγονός, θα όφειλε να προβληματίσει σοβαρά τον υπουργό Παιδείας για τις επιλογές που έκανε «φορτώνοντας» τα στελέχη εκπαίδευσης και επιμένοντας στην αξιολόγηση, και μάλιστα μέσω δικαστηρίων.

Και αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε επίσης 95 άδειες άνευ αποδοχών με ταυτόχρονη αναζήτηση άλλης επαγγελματικής προοπτικής των συναδέλφων, ακόμα και στο εξωτερικό, και 576 αιτήσεις αφυπηρέτησης μόνο στο μεγαλύτερο ΑΠΥΣΠΕ της πατρίδας μας, κι ότι αυτά τα στοιχεία τα δίνουν οι αιρετοί της ΔΑΚΕ στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στα σχολεία...

Η αναφορά των αιρετών της ΔΑΚΕ

Φθάνοντας μέσα στη φετινή χρονιά τις 101 απαλλαγές στελεχών εκπαίδευσης από τα καθήκοντά τους, τις 95 άδειες άνευ αποδοχών με ταυτόχρονη αναζήτηση άλλης επαγγελματικής προοπτικής των συναδέλφων, ακόμα και στο εξωτερικό, και τις 576 αιτήσεις αφυπηρέτησης στο μεγαλύτερο ΑΠΥΣΠΕ της πατρίδας μας ,πότε επιτέλους το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. θα αντιληφθεί την επιβάρυνση που έχουν υποστεί οι Έλληνες εκπαιδευτικοί και θα καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με τη μεγαλύτερη Ομοσπονδία της χώρας, τη Δ.Ο.Ε.

Οι Αιρετοί της ΔΑΚΕ και όλων των συναδέλφων στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής :

Χρήστος Τρανός (τακτικός αιρετός)

Θεόδωρος Μπίρμπας (αναπληρωματικός αιρετός)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα