Δημόσιο: Έρχεται η νέα Ακαδημία για τους υπαλλήλους – Επιμόρφωση, πιστοποιήσεις και προετοιμασία για θέσεις ευθύνης

Εκπαίδευση 0

Μήνυμα των Φοιτητικών συλλόγων: «Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί. Ολων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! Ολοι στην απεργία Τετάρτη 10.30 Προπύλαια»

γιγαντοπανο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Γιγαντοπανό στην Βουλή από τους Φοιτητές

«Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί. Ολων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! Ολοι στην απεργία Τετάρτη 10.30 Προπύλαια».

Με τα λόγια αυτά αποτυπωμένα στο γιγαντοπανό που άνοιξαν έξω από τη Βουλή χθες το απόγευμα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι δίνουν ραντεβού μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τον υπόλοιπο λαό στο απεργιακό συλλαλητήριο της Τετάρτης. Στη διάρκεια της παρέμβασης φωτισμένα φαναράκια, στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος, φώτισαν τον ουρανό.

gigantopano

Η υπόσχεση που έδωσαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας να μη συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα, η επιλογή με τις ζωές απέναντι στα κέρδη, επαναβεβαιώνεται μέσα από τις συλλογικές τους αποφάσεις στη διάρκεια του μεγάλου αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση