γιγαντοπανο
Γιγαντοπανό στην Βουλή από τους Φοιτητές

«Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί. Ολων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! Ολοι στην απεργία Τετάρτη 10.30 Προπύλαια».

Με τα λόγια αυτά αποτυπωμένα στο γιγαντοπανό που άνοιξαν έξω από τη Βουλή χθες το απόγευμα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι δίνουν ραντεβού μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τον υπόλοιπο λαό στο απεργιακό συλλαλητήριο της Τετάρτης. Στη διάρκεια της παρέμβασης φωτισμένα φαναράκια, στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος, φώτισαν τον ουρανό.

gigantopano

Η υπόσχεση που έδωσαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας να μη συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα, η επιλογή με τις ζωές απέναντι στα κέρδη, επαναβεβαιώνεται μέσα από τις συλλογικές τους αποφάσεις στη διάρκεια του μεγάλου αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αριστοτέλειο-πανεπιστήμιο-θεσσαλονίκη
ΑΠΘ: Στη Σχολή Πολέμου μεταφέρθηκε το πολεμικό συνέδριο κάτω από τις αντιδράσεις των φοιτητών - Κινητοποίηση αύριο στις 9π.μ.
Κινητοποιήσεις φοιτητών ενάντια στο συνέδριο «Οικονομία του Πολέμου»
ΑΠΘ: Στη Σχολή Πολέμου μεταφέρθηκε το πολεμικό συνέδριο κάτω από τις αντιδράσεις των φοιτητών - Κινητοποίηση αύριο στις 9π.μ.