γιγαντοπανο
Γιγαντοπανό στην Βουλή από τους Φοιτητές

«Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί. Ολων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! Ολοι στην απεργία Τετάρτη 10.30 Προπύλαια».

Με τα λόγια αυτά αποτυπωμένα στο γιγαντοπανό που άνοιξαν έξω από τη Βουλή χθες το απόγευμα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι δίνουν ραντεβού μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τον υπόλοιπο λαό στο απεργιακό συλλαλητήριο της Τετάρτης. Στη διάρκεια της παρέμβασης φωτισμένα φαναράκια, στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος, φώτισαν τον ουρανό.

gigantopano

Η υπόσχεση που έδωσαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της χώρας να μη συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα, η επιλογή με τις ζωές απέναντι στα κέρδη, επαναβεβαιώνεται μέσα από τις συλλογικές τους αποφάσεις στη διάρκεια του μεγάλου αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκλογ
Αγωνιστική Παρέμβαση: Η πρόταση για αγωνιστικό προεδρείο ενάντια στη συνδικαλιστική αδράνεια
Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ Ηρακλείου καταθέτει πρόταση συγκρότησης ΔΣ με σαφές πολιτικό και διεκδικητικό πλαίσιο
Αγωνιστική Παρέμβαση: Η πρόταση για αγωνιστικό προεδρείο ενάντια στη συνδικαλιστική αδράνεια