Εκπαίδευση

ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης: Οργανώνει μουσική εκδήλωση στις 11 Μαρτίου

Συναυλία
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης τιμώντας τα 35+1 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του πρώτου Μουσικού Σχολείου και την ειδικότερη προσφορά του θεσμού στην υπηρεσία της μουσικής τέχνης, της παιδείας και του πολιτισμού, θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση με τη σύμπραξη μαθητών/τριών από μουσικά σύνολα των πέντε (5) Μουσικών Σχολείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσών, Βέροιας, Κατερίνης και Σερρών), τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, στις 18:30, στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών (σκηνή Σωκράτης Καραντινός).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας και Σερρών.

Σημειώνεται ότι θα συμμετάσχει ένα μουσικό σύνολο από κάθε Μουσικό Σχολείο που θα παρουσιάσει πρόγραμμα της επιλογής του μέγιστης χρονικής διάρκειας 20'.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ως επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής, ο συνθέτης Νίκος Κυπουργός.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση