εκπαιδευτικοί πορεία 2021 ενάντια στην αξιολόγηση ΟΛΜΕ
ΑΣΕ: Η κυβερνητική παράταξη έχει αποφασίσει να υπερασπιστεί με κάθε κόστος τόσο την πολιτική του Υπουργείου, όσο και τον ΔΔΕ και εκείνους/ες τους/τις διευθυντές/ντριες που δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες στην άσκηση του λειτουργήματός μας

«Η καλύτερη απάντηση στον εκφυλισμό και τη "σιωπή" που εκπροσωπεί ο κυβερνητικός συνδικαλισμός είναι η συσπείρωση στα σωματεία και η μαζική συμμετοχή μας στους μικρούς και μεγάλους αγώνες του κλάδου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ) της ΣΤ’ ΕΛΜΕ Αθήνας.

Οπως αναφέρει η παράταξη, η σχολική καθημερινότητα επιβαρύνεται περαιτέρω από την αυταρχική κι αντισυναδελφική συμπεριφορά από πλευράς ΔΔΕ και ορισμένων διευθυντών/ντριών.

«Η κυβερνητική παράταξη έχει αποφασίσει να υπερασπιστεί με κάθε κόστος τόσο την πολιτική του Υπουργείου, όσο και τον ΔΔΕ και εκείνους/ες τους/τις διευθυντές/ντριες που δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες στην άσκηση του λειτουργήματός μας», συμπληρώνει.

Ολη η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Τα προβλήματα που καίνε τον κλάδο είναι πολλά και αφορούν από τους μισθούς και τους όρους διαβίωσής μας μέχρι το διαχρονικό ξήλωμα των μορφωτικών δικαιωμάτων των παιδιών και των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων/ισσών.

Η σχολική καθημερινότητα επιβαρύνεται περαιτέρω από την αυταρχική κι αντισυναδελφική συμπεριφορά από πλευράς ΔΔΕ και ορισμένων διευθυντών/ντριών. Η κυβερνητική παράταξη έχει αποφασίσει να υπερασπιστεί με κάθε κόστος τόσο την πολιτική του Υπουργείου, όσο και τον ΔΔΕ και εκείνους/ες τους/τις διευθυντές/ντριες που δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες στην άσκηση του λειτουργήματός μας.

Ταυτόχρονα, αξιοποιώντας κάθε είδους ανυπόστατες συκοφαντίες επιδιώκουν να αποστρέψουν το βλέμμα μας από τα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα του κλάδου, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Επιλέγουμε τον δρόμο του αγώνα, αυτόν τον δρόμο που επιλέγουμε πάντα.

Αυτή είναι η απάντησή μας στην προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης, με ανυπόστατες κατηγορίες και συκοφαντίες. Γνωρίζουν οι συνάδελφοι τα πεπραγμένα του/της καθενός/μιας.

Η καλύτερη απάντηση στον εκφυλισμό και τη "σιωπή" που εκπροσωπεί ο κυβερνητικός συνδικαλισμός είναι η συσπείρωση στα σωματεία και η μαζική συμμετοχή μας στους μικρούς και μεγάλους αγώνες του κλάδου.

  • Συμμετέχουμε όλοι/ες στην απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση.

  • Κλείνουμε τα σχολεία την ημέρα της πανεργατικης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας στις 28 Φεβρουαρίου και κατεβαίνουμε στην προσυγκέντρωση 10:30 στα Προπύλαια.

Υ.Γ.: Σημειώνουμε πάντως ότι όχι μόνο δεν ισχύουν οι κατηγορίες της ΔΑΚΕ για την εκλεγμένη της ΑΣΕ και Γ. Γραμματέα της ΕΛΜΕ μας αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο. Χρειάστηκε να αμυνθεί η συνάδελφος απέναντι στη συνεχή, προκλητική και αήθη συμπεριφορά της εκπροσώπου της ΔΑΚΕ καθ’ όλη τη διάρκεια της Γ.Σ. η οποία έφτασε στο σημείο κουνώντας το δάκτυλο να το βάλει σχεδόν στο μάτι της συναδέλφου και στη συνέχεια την κατηγόρησε κι από πάνω!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει «ωκύμορος» και «ωκυτόκια»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 15 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 15/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...