sxoleio
«Είναι γνωστά τα ονόματα των παιδιών, αλλά κανείς δεν κάνει κάτι»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς, σε ένα Γυμνάσιο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου μαθητές φτιάχνουν αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο σχολείο.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που δημοσιεύει το newshub δείχνει έναν μαθητή να φτιάχνει το εκρηκτικό μείγμα χρησιμοποιώντας aquaforte, ενώ φαίνεται και ένα μπουκάλι τοποθετημένο σε σημείο του προαύλιου χώρου, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα μετά εκρήγνυται.

 «Κανείς δεν μιλάει και δεν κάνει κάποια ενέργεια υπό τον φόβο ότι κάτι μπορεί να του συμβεί. Είναι να απορεί κανείς πως δεν έχει παρέμβει η Αστυνομία, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης και οι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς. Είναι γνωστά τα ονόματα των παιδιών προφανώς, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα, με αποτέλεσμα αυτά να συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα», αναφέρουν κύκλοι ενημέρωσης .

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητριών στην Αγία Βαρβάρα - Η στιγμή που η 14χρονη κατέρρευσε αιμόφυρτη
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό