sxoleio
«Είναι γνωστά τα ονόματα των παιδιών, αλλά κανείς δεν κάνει κάτι»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς, σε ένα Γυμνάσιο στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου μαθητές φτιάχνουν αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο σχολείο.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που δημοσιεύει το newshub δείχνει έναν μαθητή να φτιάχνει το εκρηκτικό μείγμα χρησιμοποιώντας aquaforte, ενώ φαίνεται και ένα μπουκάλι τοποθετημένο σε σημείο του προαύλιου χώρου, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα μετά εκρήγνυται.

 «Κανείς δεν μιλάει και δεν κάνει κάποια ενέργεια υπό τον φόβο ότι κάτι μπορεί να του συμβεί. Είναι να απορεί κανείς πως δεν έχει παρέμβει η Αστυνομία, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης και οι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς. Είναι γνωστά τα ονόματα των παιδιών προφανώς, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα, με αποτέλεσμα αυτά να συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα», αναφέρουν κύκλοι ενημέρωσης .

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οδυσσέας Σουν
Ο «Οδυσσέας» της Σαγκάης: Ο Κινέζος που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα
Η απίστευτη ιστορία του Οδυσσέα Σουν που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα – Γιατί θεωρεί τα Κινεζικά ευκολότερα από τη γραμματική μας
Ο «Οδυσσέας» της Σαγκάης: Ο Κινέζος που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα
Διδασκαλία εκπαιδευτικοί
Οδηγός για τις υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Τι ισχύει σε περίπτωση υποβιβασμού ή συγχώνευσης σχολείων
Υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Όλο το νομικό πλαίσιο και η διαδικασία βήμα-βήμα
Οδηγός για τις υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Τι ισχύει σε περίπτωση υποβιβασμού ή συγχώνευσης σχολείων