Θύμα ξυλοδαρμού από συνομήλικούς του έπεσε ένας 16χρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ στην Καλαμάτα που περίμενε έξω από το 3ο Γυμνάσιο μια φίλη του.
Το περιστατικό
Εκεί του επιτέθηκαν 5 νεαροί οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Από την άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές, ο νεαρός τραυματίστηκε και χρειάστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε για το σπίτι του.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο το 16χρονο θύμα της επίθεσης κατάφερε να αναγνωρίσει έναν συνομήλικο του ανάμεσα στους δράστες.
Οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση και ο 16χρονος δράστης αναζητείται, καθώς και οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom