κλειστά σχολεία
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κινητοποίηση 12 Φεβρουαρίου και 3ωρη στάση εργασίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) με σχετική της ανακοίνωση καλεί στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο τριών ειδικών σχολείων στη Θεσσαλονίκη.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ παράλληλα προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 για το πρωινό πρόγραμμα και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη του ΕΕΠ και ΕΒΠ για το απογευματινό (13.15 – 17.00) .

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους και τους ενδιαφερόμενους και τους μαζικούς φορείς να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού προσωπικού του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας – Χορτιάτη και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, την Δευτέρα 12/2/2024 στις 11:30π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στα σχέδια των αρμοδίων φορέων για την διάλυση τριών ειδικών σχολείων και την υποβάθμιση της Ειδικής Αγωγής.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 για το πρωινό πρόγραμμα και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη του ΕΕΠ και ΕΒΠ για το απογευματινό (13.15 – 17.00) .

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοί
Παύση διευθυντή Γυμνασίου στο Μαρούσι για λόγους που σχετίζονται με την πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων
Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του Διευθυντής Γυμνασίου στο Μαρούσι με ομόφωνη γνωμοδότηση του ΑΠΥΣΔΕ Αττικής
Παύση διευθυντή Γυμνασίου στο Μαρούσι για λόγους που σχετίζονται με την πλημμελή άσκηση των υπηρεσιακών του καθηκόντων