κλειστά σχολεία
Κινητοποίηση 12 Φεβρουαρίου και 3ωρη στάση εργασίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) με σχετική της ανακοίνωση καλεί στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο τριών ειδικών σχολείων στη Θεσσαλονίκη.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ παράλληλα προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 για το πρωινό πρόγραμμα και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη του ΕΕΠ και ΕΒΠ για το απογευματινό (13.15 – 17.00) .

Η ανακοίνωση:

Το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους και τους ενδιαφερόμενους και τους μαζικούς φορείς να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού προσωπικού του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας – Χορτιάτη και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, την Δευτέρα 12/2/2024 στις 11:30π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στα σχέδια των αρμοδίων φορέων για την διάλυση τριών ειδικών σχολείων και την υποβάθμιση της Ειδικής Αγωγής.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 για το πρωινό πρόγραμμα και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη του ΕΕΠ και ΕΒΠ για το απογευματινό (13.15 – 17.00) .

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Τι σημαίνει "αποφράδα ημέρα" και ποια είναι η προέλευσή της
Οι παροιμίες και οι λαϊκές εκφράσεις λειτουργούν σαν μικρές συμπυκνωμένες ιστορίες σοφίας, μέσα από τις οποίες μεταδίδονται εμπειρίες, αξίες και...
Τι σημαίνει "αποφράδα ημέρα" και ποια είναι η προέλευσή της
παππόυς
Πόσο επηρεάζουν τα γονίδια τη μακροζωία;
Νέα επιστημονικά δεδομένα έρχονται να αναδείξουν ότι ο τρόπος ζωής, όσο σημαντικός κι αν είναι, δεν αποτελεί τον μοναδικό καθοριστικό παράγοντα.
Πόσο επηρεάζουν τα γονίδια τη μακροζωία;
Τηλεφωνικό κέντρο για την αναγνώριση των θυμάτων του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου
Εκατομμύρια άνθρωποι σε κίνδυνο εκτοπισμού τα επόμενα χρόνια
Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Danish Refugee Council, τουλάχιστον 4,2 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να εκτοπιστούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Εκατομμύρια άνθρωποι σε κίνδυνο εκτοπισμού τα επόμενα χρόνια