ntountouka
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Κινητοποίηση την Δευτέρα (12/02) στις 11:30π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου

Η Α΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με σχετική της ανακοίνωση καλεί σε κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο σχολείων ειδικής αγωγής την Δευτέρα 12/2/2024 στις 11:30π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Μάλιστα, προκηρύσσει, για την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών και τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 – 14:00.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους και τους ενδιαφερόμενους φορείς να στηρίξουν την συμβολική κινητοποίηση που διοργανώνουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού προσωπικού του 2ου ΕΕΕΕΚ Πυλαίας – Χορτιάτη και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, την Δευτέρα 12/2/2024 στις 11:30π.μ. στο Άγαλμα  Βενιζέλου ενάντια στα σχέδια των αρμοδίων φορέων για την διάλυση τριών ειδικών σχολείων και την υποβάθμιση της Ειδικής Αγωγής.

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων προκηρύσσει 1ωρη, 2ωρη και 3ωρη στάση εργασίας από τις 11 μέχρι τις 2μμ.                           

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου σε συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
«Θα υποβάλουμε προτάσεις στα αρμόδιο Υπουργεία» - Ισχυρή βούληση του ΑΣΕΠ για θωράκιση της αξιοκρατίας στις προσλήψεις
Θάνος Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΣΕΠ): «Μελετάμε το ζήτημα των πλαστών πιστοποιητικών»
Θάνος Τζήμερος
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»
«Ο Θάνος Τζήμερος θα έδειχνε με το δάχτυλο τους 200 ήρωες στην Καισαριανή. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε απόγονοι των Ράλληδων»
Γιώργος Χριστόπουλος (Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ): «Ο Τζήμερος στην Κατοχή θα έδειχνε τους πατριώτες με το δάχτυλο»