Μαρινάκης α
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Οι δηλώσεις του κοσμήτορα κ.Χρυσομάλλη ουσιαστικά φωτογράφιζαν τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, που έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Κομοτηνής. Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε, όμως, ότι δεν έγινε παρέμβαση από τον ίδιο ή άλλο μέλος της κυβέρνησης.

Τις δηλώσεις του κοσμήτορα της Νομικής σχολής του Δημοκριτείου Θράκης , Μιχάλη Χρυσομάλλη, περί παρέμβασης υπουργού πρώην απόφοιτου της σχολής με αποτέλεσμα τη βίαιη επέμβαση της Αστυνομίας, διέψευσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Οι δηλώσεις Χρυσομάλλη ουσιαστικά φωτογράφιζαν τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, που έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Κομοτηνής. Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε, όμως, ότι δεν έγινε παρέμβαση από τον ίδιο ή άλλο μέλος της κυβέρνησης. Ενώ επιτέθηκε στον κοσμήτορα της Νομικής Κομοτηνής.

“Η επιχείρηση, που μακάρι να μη χρειαζόταν, έγινε μετά από μηνυτήρια αναφορά του κοσμήτορα. Η συνέχεια μας δημιουργεί απορίες”, είπε ο κ. Μαρινάκης.

Διερωτήθηκε ειδικότερα γιατί ενώ, όπως τόνισε προκύπτει από το δελτίο της Αστυνομίας ότι η παρέμβαση έγινε μετά από αίτημα των πρυτανικών αρχών, ο κ. Χρυσομάλλης στη συνέχεια “ενώ έκανε το καθήκον του, στη συνέχεια φοβούμενος τις μειοψηφίες, μη έχοντας σθένος, έριξε το μπαλάκι στους φοιτητές του, που αυτή τη στιγμή είναι στόχοι αυτών των μειοψηφιών”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως κατέγραψε το news247.gr δήλωσε στη συνέχεια: “Δεν είμαστε πολλοί απόφοιτοι της Νομικής Κομοτηνής στο υπουργικό συμβούλιο. Είμαι ένας εξ αυτών. Δεν έγινε παρέμβαση.”

Τόνισε πάντως ότι επικροτεί κάθε εφαρμογή του νόμου και σχολίασε “μακάρι να είχαμε ως φοιτητές και εμείς ένα νομικό πλαίσιο για να μη χάνουμε εξάμηνα”, προκειμένου να μη δημιουργηθεί εντύπωση ότι διαφωνεί με την επέμβαση της Αστυνομίας.

“Ο κ.Χρυσομάλλης όμως, επειδή ξέρει ότι πέταξε λάδι στον ανεμιστήρα, δεν ονομάτισε. Τον καλώ να ανακαλέσει ή να ονοματίσει για να έχει τις έννομες συνέπειες, που γνωρίζει πολύ καλά ως έγκριτος νομικός”, πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης.

Επικαλέστηκε δε δηλώσεις του πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης, Φώτη Μάρη, πως “κανένας υπουργός δεν κάλεσε τα ΜΑΤ να επέμβουν στην κατάληψη”.

Ο κ. Μαρινάκης κατέληξε, πάντα σε αιχμηρό ύφος: “Επίκειται μία σημαντική νομοθέτηση και χρειάζεται να είμαστε στην ίδια σελίδα. Και οι ακαδημαϊκοί να υποστηρίξουν αυτή τη νομοθέτηση και να μη βάζουν πλάτη σε όσους παρανομούν”.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαζα
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»
Κι όταν, στα δύσκολα, συρρικνώνομαι κι αναζητώ την αγκαλιά, τις δίχως προϋποθέσεις, πιο αφειδώλευτης αγάπης κι όταν τις νύχτες του χειμώνα, βρέχει...
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»