χανια
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες και μετά από μεγαλειώδη αγώνα γονιών, μαθητών, εκπαιδευτικών και δεκάδων μαζικών φορέων των Χανίων οι γονείς πέτυχαν να μην καταργηθεί/κλείσει κανένα σχολείο της πόλης προκειμένου να μετατραπεί σε Πειραματικό

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων δήμου Χανίων διοργανώνει την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, στις 7μ.μ., στο 16ο Δημοτικό Σχολείο σύσκεψη προκειμένου να οργανώσει τη μεγάλη πρωτοβουλία για το ζήτημα της σχολικής στέγης.

Οπως αναφέρει το σχετικό κάλεσμα, «είναι κρίσιμη η παρουσία και συμμετοχή όλων μας, γονιών και συλλόγων γονέων, για την επιτυχία της προσπάθειας»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες και μετά από μεγαλειώδη αγώνα γονιών, μαθητών, εκπαιδευτικών και δεκάδων μαζικών φορέων των Χανίων οι γονείς πέτυχαν να μην καταργηθεί/κλείσει κανένα σχολείο της πόλης προκειμένου να μετατραπεί σε Πειραματικό.

Σύμφωνα με  ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας για τα νέα Πειραματικά σχολεία,  προβλέπεται συστέγαση με το Πειραματικό Γυμνάσιο την ερχόμενη σχολική χρονιά, με τρία τμήματα Α’ τάξης Λυκείου.

Στον αγώνα αυτόν συστρατεύτηκαν συνολικά 77 σύλλογοι και φορείς των Χανίων . Ωστόσο οι γονείς επισημαίνουν ότι εικόνες όπως αυτές στο Μουσικό σχολείο που πλημμύρισε με την πρώτη βροχή ή καταγγελίες για ζημιές στο ηλεκτρολογικό δίκτυο στο συγκρότημα σχολείων του Κουμπέ από πτώση κεραυνού επιβεβαιώνουν την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στα σχολικά κτίρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

altsxaimer.jpg
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Δημοφιλές διατροφικό μοτίβο ενδεχομένως να μπορεί να αναστρέψει την εξέλιξη της άνοιας και να μειώσει τις διαταραχές μνήμης
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες