Εκπαίδευση
Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού σχετικά με όσα έλαβαν χώρα στο 16ο Συνέδριο

Πραγματοποιήθηκε στις 2-3-4 Φεβρουαρίου το 16ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ, με συμμετοχές τόσο διά ζώσης όσο και εξ αποστάσεως, ενώ η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά.

Παράλληλα, αναδείχθηκε νέα διοικούσα επιτροπή και συγκροτήθηκε το προεδρείο της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση

«Το 16ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ πραγματοποιήθηκε στις 2-3-4 Φεβρουαρίου 2024 με συμμετοχή 199 εκπροσώπων από 34 συλλόγους μελών ΔΕΠ. Οι σύνεδροι συμμετείχαν με επί τόπου παρουσία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ και εξ αποστάσεως, ενώ η ψηφοφορία για τη νέα διοίκηση έγινε ηλεκτρονικά με το σύστημα Ζευς.

Η απόφαση για το πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας και τα ψηφίσματα του συνεδρίου βρίσκονται στον ιστότοπο της ΠΟΣΔΕΠ (www.posdep.gr).

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή που αναδείχθηκε από τις εκλογές συνεδρίασε την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024, και εξέλεξε τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας. Στη συνέχεια συγκροτήθηκε το προεδρείο της ΠΟΣΔΕΠ ως εξής:

Επανεξελέγησαν ως Πρόεδρος ο Ιωάννης Σεϊμένης (ΕΚΠΑ), ως Γραμματέας ο Γιώργος Λιτσαρδάκης (ΑΠΘ) και ως Ταμίας ο Μιχάλης Ζουμπουλάκης (Παν. Θεσσαλίας).

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ιωάννης Μάγρας (ΑΠΘ), Ειδική Γραμματέας η Ήρα Αντωνοπούλου (Παν. Πατρών) και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Δικτύου ο Γιώργος Πανταζής (ΕΜΠ).

Τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας είναι οι: Γιώργος Ανδρουλάκης, Αλέξανδρος Βανακάρας, Δημήτρης Καλτσώνης, Ηλίας Κονδύλης και Χρήστος Μαντάς.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα