ιεπ
Οι συνεντεύξεις για τους/τις διαμένοντες/ουσες στην Αττική θα διενεργηθούν με φυσική παρουσία στο κτήριο του ΙΕΠ (Αν. Τσόχα 36, 11521 Αθήνα), στον 4ο όροφο, αίθουσα 404. Για τους/τις διαμένοντες/ουσες εκτός Αττικής, δίνεται η δυνατότητα, σε όσους/ες το επιθυμούν, η διεξαγωγή της συνέντευξης να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. πρωτ. 57/02-01-2024 (ΑΔΑ: ΨΖΤ3ΟΞΛΔ-ΖΨΚ) Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αποσπάσεις τετραετούς διάρκειας ως διοικητικό προσωπικό στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις την Πέμπτη 8/2/2024 και την Παρασκευή 9/2/2024.

Οι υποψήφιοι/ες που πληρούν τα κριτήρια της παραπάνω Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καλούνται να συμμετάσχουν σε συνέντευξη σύμφωνα με τα οριζόμενα (ημέρα και ώρα) στο Πρόγραμμα Συνεντεύξεων του παρακάτω πίνακα (βλ. ΠΙΝΑΚΑΣ 1).

Οι συνεντεύξεις για τους/τις διαμένοντες/ουσες στην Αττική θα διενεργηθούν με φυσική παρουσία στο κτήριο του ΙΕΠ (Αν. Τσόχα 36, 11521 Αθήνα), στον 4ο όροφο, αίθουσα 404. Για τους/τις διαμένοντες/ουσες εκτός Αττικής, δίνεται η δυνατότητα, σε όσους/ες το επιθυμούν, η διεξαγωγή της συνέντευξης να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης. Όσοι/ες υποψήφιοι/ες θα συμμετάσχουν στη διαδικασία της συνέντευξης μέσω τηλεδιάσκεψης παρακαλούνται να ενημερώσουν τη γραμματεία της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων το συντομότερο δυνατόν και το αργότερο μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της, προκειμένου να λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με τις οδηγίες σύνδεσης.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι/ες που δεν πληρούν τα προαπαιτούμενα προσόντα, όπως αυτά ορίζονται στην παραπάνω αναφερόμενη Ανακοίνωση-Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, δεν καλούνται στη συνέντευξη. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι απορριφθείσες αιτήσεις των υποψηφίων δημοσιεύονται με χρήση του αριθμού πρωτοκόλλου της αίτησης και την αιτιολογία της απόρριψής τους (βλ. ΠΙΝΑΚΑΣ 2).

Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα και το πρόγραμμα των συνεντεύξεων

 Στοιχεία επικοινωνίας γραμματείας Επιτροπής:

1. Αικατερίνη Καραβιδοπούλου
E-mail: [email protected]
τηλ.: 213 1335 213
2. Παναγιώτα Δεδούση
E-mail: [email protected]
τηλ.: 213 1335 502

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα νέα εφάπαξ για τους εκπαιδευτικούς

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές εξετάσεις
Η «ιερή αγελάδα» των πανελλαδικών εξετάσεων, η «Τράπεζα θεμάτων» και η «Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής»
Πρεμιέρα σήμερα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ και αύριο για τους αποφοίτους των ΓΕΛ
Η «ιερή αγελάδα» των πανελλαδικών εξετάσεων, η «Τράπεζα θεμάτων» και η «Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής»