εκπαιδευτικοσ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι εκπαιδευτικοί καλούν τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς.

Καταγγελία για τη συμπεριφορά της αξιολογήτριας - Σχολικής Συμβούλου της Προσχολικής Αγωγής προς νεοδιόριστες συναδέλφους, έκανε ο ΣΕΠΕ Λημνου συνυπογράφοντας ανάλογη καταγγελία του ΣΕΠΕ Λέσβου.

Της αποδίδουν ότι επιχείρησε με ψέματα και εκβιασμούς να πείσει νεοδιόριστες νηπιαγωγούς να αξιολογηθούν, λέγοντας ότι έχουν μείνει οι τελευταίες που δεν έχουν ακόμα αξιολογηθεί και θα πρέπει να υποκύψουν στον εκφοβισμό, καλώντας τις παράλληλα σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για την αξιολόγηση κατά τη διάρκεια των γιορτών!

Οι εκπαιδευτικοί καλούν τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς

Ολη η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης»

Συνυπογράφουμε την καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, για τη συμπεριφορά της αξιολογήτριας - Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής, προς νεοδιόριστες συναδέλφους νηπιαγωγούς γενικής αγωγής της Λέσβου.

Η συγκεκριμένη αξιολογήτρια - Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής έχει στην ευθύνη της και τις νηπιαγωγούς της Λήμνου και κατά καιρούς έχουμε δεχθεί παράπονα και από συναδέλφισσές μας της Λήμνου.

Η στάση της δεν μας εκπλήσσει, αφού μια σειρά στελέχη της εκπαίδευσης προσπαθούν να εκβιάσουν με διάφορα ψέματα, τόσο στο θέμα της ατομικής αξιολόγησης, όσο και στο θέμα της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, όπως το ψέμα ότι δεν φτάνει η ατομική αξιολόγηση για να μονιμοποιηθούν οι νεοδιόριστοι, αλλά πρέπει να συναινέσει το σχολείο που υπηρετούν στην αξιολόγηση σχολικών μονάδων του υπουργείου και να εγκαταλείψει τα ενιαία κείμενα της ΔΟΕ ως ένα μέσο αντίστασης στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, ή ότι «είστε οι μόνοι που μείνατε», τη στιγμή που αποδεδειγμένα η πλειοψηφία των νεοδιόριστων συναδέλφων πανελλαδικά και στο νομό μας συμμετέχει στην απεργία – αποχή του κλάδου από την αντιδραστικά – αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση που στοχεύει στην κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών.

Καλούμε τους συναδέλφους ακόμα πιο μαζικά να συνταχθούν με τις θέσεις του Κλάδου, με την ομόφωνη απόφαση της 92ης Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων και την ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας Προέδρων των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια στην ατομική αξιολόγηση και στην αξιολόγηση - κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων που σήμερα εκφράζεται με την υπερψήφιση των ενιαίων κειμένων της ΔΟΕ από τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων.

Καλούμε τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λογότυπο της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ) του Αλέξη Τσίπρα
Αλέξης Τσίπρας: «Παρα-ΕΥΠ» με σφραγίδα και χρηματοδότηση Πιερρακάκη καταγγέλλει η ΕΛΑΣ
Το υπουργείο του χρηματοδότησε με 40 εκατ. ευρώ το παράνομο λογισμικό, καταγγέλλει η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
Αλέξης Τσίπρας: «Παρα-ΕΥΠ» με σφραγίδα και χρηματοδότηση Πιερρακάκη καταγγέλλει η ΕΛΑΣ
Μετσόβιο
Φ.Σ. Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ: Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων
Μαζικό φοιτητικό κάλεσμα για την υπόθεση εκκένωσης της κατάληψης Αρχιτεκτονικής – Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 2/6
Φ.Σ. Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ: Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων
Αντρέας Εμπειρίκος στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2026
Πανελλήνιες: Ο Ανδρέας Εμπειρίκος «έβαλε» τους μαθητές να γράψουν για τη δύναμη της θέλησης
Μια βαθιά υπαρξιακή επιλογή στην πρεμιέρα της Νεοελληνικής Γλώσσας, που έφερε ξανά στο προσκήνιο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και την αξία της...
Πανελλήνιες: Ο Ανδρέας Εμπειρίκος «έβαλε» τους μαθητές να γράψουν για τη δύναμη της θέλησης