εκπαιδευτικοσ
Οι εκπαιδευτικοί καλούν τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς.

Καταγγελία για τη συμπεριφορά της αξιολογήτριας - Σχολικής Συμβούλου της Προσχολικής Αγωγής προς νεοδιόριστες συναδέλφους, έκανε ο ΣΕΠΕ Λημνου συνυπογράφοντας ανάλογη καταγγελία του ΣΕΠΕ Λέσβου.

Της αποδίδουν ότι επιχείρησε με ψέματα και εκβιασμούς να πείσει νεοδιόριστες νηπιαγωγούς να αξιολογηθούν, λέγοντας ότι έχουν μείνει οι τελευταίες που δεν έχουν ακόμα αξιολογηθεί και θα πρέπει να υποκύψουν στον εκφοβισμό, καλώντας τις παράλληλα σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για την αξιολόγηση κατά τη διάρκεια των γιορτών!

Οι εκπαιδευτικοί καλούν τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς

Ολη η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης»

Συνυπογράφουμε την καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, για τη συμπεριφορά της αξιολογήτριας - Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής, προς νεοδιόριστες συναδέλφους νηπιαγωγούς γενικής αγωγής της Λέσβου.

Η συγκεκριμένη αξιολογήτρια - Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής έχει στην ευθύνη της και τις νηπιαγωγούς της Λήμνου και κατά καιρούς έχουμε δεχθεί παράπονα και από συναδέλφισσές μας της Λήμνου.

Η στάση της δεν μας εκπλήσσει, αφού μια σειρά στελέχη της εκπαίδευσης προσπαθούν να εκβιάσουν με διάφορα ψέματα, τόσο στο θέμα της ατομικής αξιολόγησης, όσο και στο θέμα της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, όπως το ψέμα ότι δεν φτάνει η ατομική αξιολόγηση για να μονιμοποιηθούν οι νεοδιόριστοι, αλλά πρέπει να συναινέσει το σχολείο που υπηρετούν στην αξιολόγηση σχολικών μονάδων του υπουργείου και να εγκαταλείψει τα ενιαία κείμενα της ΔΟΕ ως ένα μέσο αντίστασης στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, ή ότι «είστε οι μόνοι που μείνατε», τη στιγμή που αποδεδειγμένα η πλειοψηφία των νεοδιόριστων συναδέλφων πανελλαδικά και στο νομό μας συμμετέχει στην απεργία – αποχή του κλάδου από την αντιδραστικά – αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση που στοχεύει στην κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών.

Καλούμε τους συναδέλφους ακόμα πιο μαζικά να συνταχθούν με τις θέσεις του Κλάδου, με την ομόφωνη απόφαση της 92ης Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων και την ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας Προέδρων των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια στην ατομική αξιολόγηση και στην αξιολόγηση - κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων που σήμερα εκφράζεται με την υπερψήφιση των ενιαίων κειμένων της ΔΟΕ από τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων.

Καλούμε τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κατασκηνωσεισ.jpg
Εκπαιδευτικοί: Ζητούν voucher για κάθε εκπαιδευτικό που επιθυμεί να στείλει τα παιδιά του σε κατασκήνωση
Εκπαιδευτικοί: Το κόστος για τη συμμετοχή των παιδιών μας σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις για μία περίοδο (2 εβδομάδες), κυμαίνεται για κάθε παιδί από...
Εκπαιδευτικοί: Ζητούν voucher για κάθε εκπαιδευτικό που επιθυμεί να στείλει τα παιδιά του σε κατασκήνωση
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 6.jpg
Πανελλήνιες 2024: Ανοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση των υποψηφίων μέσω SMS σχετικά με τα αποτελέσματα
Η πλατφόρμα για την καταχώρηση τηλεφώνου προκειμένου να έρθει η ενημέρωση αποτελεσμάτων των πανελλαδικών 2024, θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την...
Πανελλήνιες 2024: Ανοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση των υποψηφίων μέσω SMS σχετικά με τα αποτελέσματα
ypaith
Κινητικότητα: Αποδέσμευση εκπαιδευτικών Π.Ε για μετάταξη σε υπηρεσίες και φορείς του Ελληνικού Δημοσίου - Ονόματα
Δείτε την απόφαση με τα ονόματα
Κινητικότητα: Αποδέσμευση εκπαιδευτικών Π.Ε για μετάταξη σε υπηρεσίες και φορείς του Ελληνικού Δημοσίου - Ονόματα