εκπαιδευτικοσ
Οι εκπαιδευτικοί καλούν τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς.

Καταγγελία για τη συμπεριφορά της αξιολογήτριας - Σχολικής Συμβούλου της Προσχολικής Αγωγής προς νεοδιόριστες συναδέλφους, έκανε ο ΣΕΠΕ Λημνου συνυπογράφοντας ανάλογη καταγγελία του ΣΕΠΕ Λέσβου.

Της αποδίδουν ότι επιχείρησε με ψέματα και εκβιασμούς να πείσει νεοδιόριστες νηπιαγωγούς να αξιολογηθούν, λέγοντας ότι έχουν μείνει οι τελευταίες που δεν έχουν ακόμα αξιολογηθεί και θα πρέπει να υποκύψουν στον εκφοβισμό, καλώντας τις παράλληλα σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για την αξιολόγηση κατά τη διάρκεια των γιορτών!

Οι εκπαιδευτικοί καλούν τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς

Ολη η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης»

Συνυπογράφουμε την καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, για τη συμπεριφορά της αξιολογήτριας - Σχολικής Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής, προς νεοδιόριστες συναδέλφους νηπιαγωγούς γενικής αγωγής της Λέσβου.

Η συγκεκριμένη αξιολογήτρια - Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής έχει στην ευθύνη της και τις νηπιαγωγούς της Λήμνου και κατά καιρούς έχουμε δεχθεί παράπονα και από συναδέλφισσές μας της Λήμνου.

Η στάση της δεν μας εκπλήσσει, αφού μια σειρά στελέχη της εκπαίδευσης προσπαθούν να εκβιάσουν με διάφορα ψέματα, τόσο στο θέμα της ατομικής αξιολόγησης, όσο και στο θέμα της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, όπως το ψέμα ότι δεν φτάνει η ατομική αξιολόγηση για να μονιμοποιηθούν οι νεοδιόριστοι, αλλά πρέπει να συναινέσει το σχολείο που υπηρετούν στην αξιολόγηση σχολικών μονάδων του υπουργείου και να εγκαταλείψει τα ενιαία κείμενα της ΔΟΕ ως ένα μέσο αντίστασης στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, ή ότι «είστε οι μόνοι που μείνατε», τη στιγμή που αποδεδειγμένα η πλειοψηφία των νεοδιόριστων συναδέλφων πανελλαδικά και στο νομό μας συμμετέχει στην απεργία – αποχή του κλάδου από την αντιδραστικά – αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση που στοχεύει στην κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών.

Καλούμε τους συναδέλφους ακόμα πιο μαζικά να συνταχθούν με τις θέσεις του Κλάδου, με την ομόφωνη απόφαση της 92ης Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων και την ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας Προέδρων των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενάντια στην ατομική αξιολόγηση και στην αξιολόγηση - κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων που σήμερα εκφράζεται με την υπερψήφιση των ενιαίων κειμένων της ΔΟΕ από τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων.

Καλούμε τη ΔΟΕ να παρέμβει στη συγκεκριμένη αξιολογήτρια, καλώντας την να «μαζευτεί» και να σταματήσει τα ψέματα και τους εκβιασμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εκπαιδευτικοί: Νέος υπολογισμός της μισθοδοσίας από 1 Μαρτίου λόγω τροποποίησης φόρου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οπτική ψευδαίσθηση
Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα δείχνει τι μισείτε στον σύντροφό σας
Ένα διαφορετικό τεστ προσωπικότητας έχει γίνει viral και υπόσχεται να αποκαλύψει αυτό που μισείτε στον σύντροφό σας
Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα δείχνει τι μισείτε στον σύντροφό σας