ΕΛΜΕ Ροδόπης: Εθελοντική αιμοδοσία των Τριών Ιεραρχών
Τρίτη 30 Ιανουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

H Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης, σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη, 30-01-2024, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στην υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής  από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που "αιμορραγεί" εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη.

Είναι η δέκατη τέταρτη συνεχόμενη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητα διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και η φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς  γιατί και ο εθελοντισμός είναι θέμα παιδείας. Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας.

αιμοδοσια

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ναρκω
Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Σύλληψη τριών γυναικών με 73 κιλά ναρκωτικά μέσα στις βαλίτσες
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εξαγωγής ναρκωτικών μέσω αεροπορικών οδών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Σύλληψη τριών γυναικών με 73 κιλά ναρκωτικά μέσα στις βαλίτσες