διεκ αιμοδοσία
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε το 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση μεγάλη ήταν η προσέλευση δικαιώνοντας την προσπάθεια όσων διοργάνωσαν την αιμοδοσία, ενώ ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος.

Η ανακοίνωση

«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, πιστός στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού, σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ έστειλαν μήνυμα ελπίδας με τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ στον Εσταυρωμένο.

O διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κος Γραφανάκης Μιχάλης, ο ιατρός του ΠΑΓΝΗ κος Ψυχαράκης Στέλιος και όλοι όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης, είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπήρξε αθρόα προσέλευση και συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος.

Οι εργαζόμενοι του τμήματος των Αιμοδοσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ξημέρης Δημήτρης και ο Κακουδάκης Μανόλης υποδέχτηκαν και φρόντισαν τους εθελοντές αιμοδότες που στην πλειοψηφία τους είναι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ. Το παρόν έδωσαν για μια ακόμα φορά και οι εκπαιδευτές καθώς και μέλη της διοίκησης του  ΔΙΕΚ. Ευχόμαστε σε όλους “Χρόνια πολλά” πρωτίστως με υγεία και αισιοδοξία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το νέο έτος.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: «Την είχε κουρέψει ο πατέρας της επειδή ζήτησε κομμωτήριο, δεν της έδιναν ποτέ λεφτά»
«Την είχε κουρέψει ο πατέρας της επειδή ζήτησε κομμωτήριο, δεν της έδιναν ποτέ λεφτά»: Νέες μαρτυρίες για την Λόρα
Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: «Την είχε κουρέψει ο πατέρας της επειδή ζήτησε κομμωτήριο, δεν της έδιναν ποτέ λεφτά»