διεκ αιμοδοσία
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε το 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση μεγάλη ήταν η προσέλευση δικαιώνοντας την προσπάθεια όσων διοργάνωσαν την αιμοδοσία, ενώ ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος.

Η ανακοίνωση

«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, πιστός στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού, σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ έστειλαν μήνυμα ελπίδας με τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ στον Εσταυρωμένο.

O διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κος Γραφανάκης Μιχάλης, ο ιατρός του ΠΑΓΝΗ κος Ψυχαράκης Στέλιος και όλοι όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης, είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπήρξε αθρόα προσέλευση και συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος.

Οι εργαζόμενοι του τμήματος των Αιμοδοσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ξημέρης Δημήτρης και ο Κακουδάκης Μανόλης υποδέχτηκαν και φρόντισαν τους εθελοντές αιμοδότες που στην πλειοψηφία τους είναι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ. Το παρόν έδωσαν για μια ακόμα φορά και οι εκπαιδευτές καθώς και μέλη της διοίκησης του  ΔΙΕΚ. Ευχόμαστε σε όλους “Χρόνια πολλά” πρωτίστως με υγεία και αισιοδοξία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το νέο έτος.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panselinos
Πανσέληνος – Ιούνιος 2024: Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» και το θερινό ηλιοστάσιο
Tην Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, θα λάβει χώρα το θερινό ηλιοστάσιο, δηλαδή η μεγαλύτερη ημέρα του έτους. Από την επόμενη ημέρα, δηλαδή από την Παρασκευή...
Πανσέληνος – Ιούνιος 2024: Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» και το θερινό ηλιοστάσιο