διεκ αιμοδοσία
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε το 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση μεγάλη ήταν η προσέλευση δικαιώνοντας την προσπάθεια όσων διοργάνωσαν την αιμοδοσία, ενώ ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος.

Η ανακοίνωση

«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, πιστός στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού, σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ έστειλαν μήνυμα ελπίδας με τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ στον Εσταυρωμένο.

O διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κος Γραφανάκης Μιχάλης, ο ιατρός του ΠΑΓΝΗ κος Ψυχαράκης Στέλιος και όλοι όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης, είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπήρξε αθρόα προσέλευση και συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος.

Οι εργαζόμενοι του τμήματος των Αιμοδοσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ξημέρης Δημήτρης και ο Κακουδάκης Μανόλης υποδέχτηκαν και φρόντισαν τους εθελοντές αιμοδότες που στην πλειοψηφία τους είναι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ. Το παρόν έδωσαν για μια ακόμα φορά και οι εκπαιδευτές καθώς και μέλη της διοίκησης του  ΔΙΕΚ. Ευχόμαστε σε όλους “Χρόνια πολλά” πρωτίστως με υγεία και αισιοδοξία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το νέο έτος.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητριών στην Αγία Βαρβάρα - Η στιγμή που η 14χρονη κατέρρευσε αιμόφυρτη
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Ποια είναι η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» που ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη