διεκ αιμοδοσία
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε το 1ο ΔΙΕΚ Ηρακλείου

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση μεγάλη ήταν η προσέλευση δικαιώνοντας την προσπάθεια όσων διοργάνωσαν την αιμοδοσία, ενώ ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος.

Η ανακοίνωση

«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του 1ου ΔΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, πιστός στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού, σε συνεργασία με τη μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ έστειλαν μήνυμα ελπίδας με τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ στον Εσταυρωμένο.

O διευθυντής του 1ου ΔΙΕΚ Ηρακλείου κος Γραφανάκης Μιχάλης, ο ιατρός του ΠΑΓΝΗ κος Ψυχαράκης Στέλιος και όλοι όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης, είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπήρξε αθρόα προσέλευση και συγκεντρώθηκαν πολλές φιάλες αίματος.

Οι εργαζόμενοι του τμήματος των Αιμοδοσιών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ξημέρης Δημήτρης και ο Κακουδάκης Μανόλης υποδέχτηκαν και φρόντισαν τους εθελοντές αιμοδότες που στην πλειοψηφία τους είναι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ. Το παρόν έδωσαν για μια ακόμα φορά και οι εκπαιδευτές καθώς και μέλη της διοίκησης του  ΔΙΕΚ. Ευχόμαστε σε όλους “Χρόνια πολλά” πρωτίστως με υγεία και αισιοδοξία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το νέο έτος.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νευρωνικά δίκτυα
Γιατί τα νευρωνικά δίκτυα λειτουργούν, ενώ δεν θα έπρεπε και τι μας μαθαίνουν για τη φύση της νοημοσύνης;
Τα νευρωνικά δίκτυα είναι μαθηματικά μοντέλα που μαθαίνουν από παραδείγματα
Γιατί τα νευρωνικά δίκτυα λειτουργούν, ενώ δεν θα έπρεπε και τι μας μαθαίνουν για τη φύση της νοημοσύνης;
Ορθογραφία - εξετάσεις
Αναβρασμός στα σχολεία του Πύργου: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ελλιπή ενημέρωση για τη μετατροπή σε Ωνάσεια
«Όχι προσχηματική ενημέρωση»: Καθηγητές του 2ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Πύργου καταγγέλλουν αιφνιδιασμό για τα Ωνάσεια Σχολεία
Αναβρασμός στα σχολεία του Πύργου: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ελλιπή ενημέρωση για τη μετατροπή σε Ωνάσεια
Ο Ντόναλντ Τράμπ σε ομιλία και δίπλα του εκρήξεις
Ο Τραμπ «δείχνει» τον επόμενο: Μετά τον Μαδούρο, στο στόχαστρο Κολομβία, Κούβα και Γροιλανδία
Το «Δόγμα Ντονρόε» σε πλήρη ισχύ: Μέσα σε 48 ώρες, ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε μέτωπα σε ολόκληρο το δυτικό ημισφαίριο
Ο Τραμπ «δείχνει» τον επόμενο: Μετά τον Μαδούρο, στο στόχαστρο Κολομβία, Κούβα και Γροιλανδία