Αφύλακτα σχολεία: Βανδαλισμοί σε Γυμνάσιο της Τρίπολης...
ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Τέτοιες περιπτώσεις κάνουν ορατό το γεγονός ότι τα σχολεία βρίσκονται εκτεθειμένα και πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τη φύλαξή τους (φωτό αρχείου)

Βανδαλισμοί από αγνώστους σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη 10/1 στον εσωτερικό χώρο του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης και είχαν ως αποτέλεσμα υλικές ζημιές στον κτηριακό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό του σχολείου.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας με ανακοίνωσή της καταδικάζει τους βανδαλισμούς, αλλά προσθέτει ότι τέτοιες περιπτώσεις κάνουν ορατό το γεγονός ότι τα σχολεία βρίσκονται εκτεθειμένα και πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τη φύλαξή τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Αρκαδίας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τον έντονο προβληματισμό του για τους αδικαιολόγητους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν από αγνώστους κατά τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2024 στον εσωτερικό χώρο του 3ου Γυμνασίου Τρίπολης και είχαν ως αποτέλεσμα υλικές ζημιές στον κτηριακό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό του σχολείου.

Καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τους βανδαλισμούς αυτούς και τονίζει την ανάγκη ενεργοποίησης κάθε υπεύθυνου φορέα, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες.

Τέτοια φαινόμενα, ειδικά σε χώρους που καλλιεργείται η παιδεία, η ηθική συνείδηση και ο πολιτισμός είναι ανεπίτρεπτα, καταδικαστέα και πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτρεπτικά. Σε κάθε περίπτωση κάνουν ορατό το γεγονός ότι τα σχολεία βρίσκονται εκτεθειμένα και πρέπει να υπάρξει μέριμνα για τη φύλαξή τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anemogennitries
Μελέτη του Χάρβαρντ δείχνει πως οι ανεμογεννήτριες προκαλούν περισσότερη θέρμανση
Σάλος στη Σαντορίνη: Καλούν τους κατοίκους σε lockdown για να έχουν χώρο οι… τουρίστες - Μετά τα γαϊδουράκια, η τοπική Κοινότητα της Σαντορίνης...
Μελέτη του Χάρβαρντ δείχνει πως οι ανεμογεννήτριες προκαλούν περισσότερη θέρμανση