σχολεία
ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ/INTIME NEWS
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε Λύκειο στο Λουτράκι

Ατύχημα έλαβε χώρα στο 2ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, όταν κροτίδα έπεσε σε στέγαστρο από ελενίτ και προκάλεσε τον τραυματισμό συνολικά πέντε μαθητών, ενός 16 χρονών και τεσσάρων ηλικίας 18 ετών.

Οι μαθητές ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ το περιστατικό έγινε στο μπροστινό προαύλιο της σχολικής μονάδας.

Το ατύχημα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, η διευθύντρια υποστήριξε πως «φαίνεται ότι κάποιος απ’ έξω πέταξε κροτίδα, δυναμιτάκι, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και έσπασε το ελενίτ που ήταν από πάνω στο στέγαστρο που κάθονται τα παιδιά εκεί στο διάλειμμα. Άνοιξε τρύπα στο ελενίτ και από τα θραύσματα τραυματίστηκε ένα παιδάκι. Τα άλλα τέσσερα παιδιά έχουν πρόβλημα με την ακοή. Δυστυχώς θα υποστούν μια ταλαιπωρία».

Με το που έγινε το συμβάν όπως ανέφερε η διευθύντρια «ειδοποιήσαμε αμέσως τους γονείς των τεσσάρων παιδιών και πήγαμε κατευθείαν τα παιδιά στο νοσοκομείο Κορίνθου αλλά δεν είχε ωτορινολαρυγγολόγο και θα τα πήγαιναν οι γονείς μετά σε κάποιον».

«Θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό»

«Κάλεσα την αστυνομία, ήρθαν, δώσαμε και καταθέσεις. Τυφλό χτύπημα ήταν αυτό. Το πέταξε κάποιος απ’ έξω γιατί ήμασταν στο διάλειμμα και μπροστά ήταν και τρεις καθηγητές. Θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε όλοι. Θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό. Εμείς κάνουμε όλα τα παιδαγωγικά μέτρα του Υπουργείου Παιδείας, οι υποδομές των σχολείων ανήκουν στον δήμο. Το πρώτο μέλημα είναι να είναι καλά τα παιδιά, να γυρίσουν στο σχολείο υγιή. Ο ένας μαθητής ήδη επέστρεψε σήμερα στο σχολείο», συμπλήρωσε η διευθύντρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ένας 18χρονος έφερε ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι και οι υπόλοιποι φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ακοή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο κορυφαίο Μεταπτυχιακό για Εκπαιδευτικούς από ΕΚΠΑ, ΠΑΔΑ και ΑΣΠΑΤΕ "Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Εκπαιδευτική Πράξη"

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα