ΕΚΠΑ πρυτανικές εκλογές
Κύμα καταλήψεων από τους φοιτητές σε όλη την χώρα

Οι φοιτητές προχώρησαν από χθες (09/01) σε καταλήψεις στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας. Κορύφωση αποτέλεσε η σημερινή μεγαλειώδης πορεία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστήμιων.

Οι φοιτητές του ΕΚΠΑ πλαισιώνουν τον αγώνα με κατάληψη των σχολών του μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των φοιτητών του. Συγκεκριμένα η Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ θα πραγματοποίηση κατάληψη μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

  • Φιλοσοφική Αθηνών: κατάληψη έως 16/01
  • ΠΤΔΕ: κατάληψη 11-12/01
  • Φυσικό: κατάληψη έως 16/01
  • ΤΕΑΠΗ: κατάληψη
  • Μαθηματικό: κατάληψη
  • Γεωλογικό: κατάληψη
  • Πληροφορικής: κατάληψη
  • Κοινωνιολογίας: κατάληψη

Διαβάστε εδώ αναλυτικά για τις καταλήψεις σε όλα τα πανεπιστήμια της Αθήνας.

Ειδικότερα στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει καταλήψεις διάρκειας λίγων ημερών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, στις Σχολές Επιστημών Αγωγής ΕΚΠΑ, στη Σχολή Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ, στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών ΕΚΠΑ, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Κατάληψη πραγματοποιείται και στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στη Σχολή Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων, και στις Σχολές Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα