Εκπαίδευση 0

Αρετή Σπαχή: Βάζουν εμπόδια στην πρόσβαση στα δημόσια πανεπιστήμια για να ανοίξουν το δρόμο στα ιδιωτικά

Αρετή Σπάχη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι και η ΟΛΜΕ για το λόγο αυτό, έχει προκηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00

Κάλεσμα στην αυριανή κινητοποίηση ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, απευθύνει η απερχόμενη πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου και μέλος της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών κ. Αρετή Σπαχή μέσω της εκπομπής “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη στον politica 89,8.

Όπως ανέφερε καταδικάζει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την αντιδραστική πολιτική της ιδιωτικοποίησης του Πανεπιστημίου, που επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ- έχοντας στο πλευρό της ανοιχτά και απροκάλυπτα το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝAΛ και κάπως συγκαλυμμένα τον ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως και όλα τα υπόλοιπα κόμματα της ολιγαρχίας και της ιμπεριαλιστικής υποτέλειας-με στόχο την ισοπέδωση των βασικότερων μορφωτικών κατακτήσεων του φοιτητικού, εκπαιδευτικού και συνολικότερα εργατο-λαϊκού κινήματος και τη μορφωτική και κοινωνική περιθωριοποίηση των λαϊκών στρωμάτων.

Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι και η ΟΛΜΕ για το λόγο αυτό, έχει προκηρύξει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση