ειδικο
Δήμαρχος Χίου: «Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες ολοκλήρωσης της ανακατασκευής του χώρου όπου θα στεγαστεί το ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο, στις εγκαταστάσεις της παλιάς φαρμακαποθήκης στην Φάρκαινα, στη Χίο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το tvpatrida.gr, η επιτροπή καταλληλότητας που επιθεώρησε το κτήριο, έδωσε το πράσινο φως, με μικρές παρατηρήσεις που θα διορθωθούν και πλέον είναι στη ευχέρεια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το πότε θα γίνει η μετακόμιση.

ειδικο

Ο Δήμαρχος Σ.Κάρμαντζης μαζί με τον αντιδήμαρχο πρόνοιας Γ.Πατεριμό, παιδείας Ν.Ξυλά και τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών Κ.Καρατζά βρέθηκαν στο νέο ειδικό σχολείο, με τον κ. Κάρμαντζη να μιλά για ένα «χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες». 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ιστορικό της δρομολόγησης της μετεγκατάστασης επισημαίνοντας την συμβολή της περιφερειακής διευθύντριας Κ.Στρατάκη αλλά και στις πιέσεις των γονέων που συνέβαλαν ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα  να επιτευχθεί  η προσωρινή αυτή λύση μιας και είναι σε εξέλιξη οι μελέτες για το νέο ειδικό σχολείο.

ειδικο

Την ικανοποίηση τους για τη ολοκλήρωση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό εξέφρασαν τόσο ο κ. Ξυλάς και ο Κ.Καρατζάς όσο και ο Γ.Πατεριμός που αναφέρθηκε σε έναν προσωπικό στόχο που εκπληρώθηκε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη "τύρβη";

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 12 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 12/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα