Αιμοδοσία
Τετάρτη 13 Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, 9:00 με 12:30, στο φουαγιέ του κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Επιτροπή Υγείας του ΑΠΘ, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, και ώρες 9:00 με 12:30, στο φουαγιέ του κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ.

Λόγω της πανδημίας, η προσέλευση των αιμοδοτών είναι απαραίτητο να γίνεται με προκαθορισμένη ροή ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Οι υποψήφιοι αιμοδότες θα πρέπει να δηλώσουν «πρόθεση συμμετοχής» στη Γραμματεία της Επιτροπής Υγείας του ΑΠΘ, στο τηλ. 2310995360, ώστε προσδιοριστεί η ώρα προσέλευσής τους.

Παράλληλα, στον χώρο διεξαγωγής της αιμοδοσίας θα υπάρξει ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες για θέματα αιμοδοσίας, δωρεάς σώματος και οργάνων, αλλά και σχετικά με γενικότερα θέματα μεταμοσχεύσεων, ενώ θα παρέχεται η δυνατότητα δειγματοληψίας σιέλου για δωρεά μυελού των οστών.

Όσες/όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητά τους.

αφισα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φορολοταρία
Φορολοταρία Χριστουγέννων: Πώς αυξάνονται οι πιθανότητες για τα 100.000 ευρώ
Διπλοί, τριπλοί και τετραπλοί λαχνοί μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών – Ποιοι ευνοούνται και τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι
Φορολοταρία Χριστουγέννων: Πώς αυξάνονται οι πιθανότητες για τα 100.000 ευρώ